Еден Азар разкри, че винаги е мечтал да играе за

...
Еден Азар разкри, че винаги е мечтал да играе за
Коментари Харесай

Еден Азар: Реал е върхът на кариерата ми, но изведнъж всичко се обърка

Еден Азар разкри, че постоянно е мечтал да играе за Реал (Мадрид).

" Мисля, че всички схванаха посланието ми. Карим Бензема ми даде микрофона. Дори не знаех, че би трябвало да кажа нещо. И тези думи пристигнаха непринудено.

Знаете ли, преместването в Реал Мадрид е върхът на кариерата ми. Отидох в най-красивия клуб в света в страхотна форма. Всичко се обърка. Бях малко смутен и отчаян. В персонален проект имаше доста неприятни моменти. Но не всичко е толкоз извънредно.
 Гнабри още веднъж разкри какъв брой огромен почитател е на Реал (Мадрид)
Гнабри още веднъж разкри какъв брой огромен почитател е на Реал (Мадрид)

Мечтае да играе на " Сантяго Бернабеу "

Срещнах страхотни хора, играх с топ играчи. Договорът ми е годен още две години. И в този момент имам всички условия да доближи естественото си равнище през идната година. През лятото за мен е значимо да проведа добра физическа и психическа подготовка. Убеден съм, че към момента имам доста прелестни години пред мен. Не се колебая. Просто би трябвало да намеря още веднъж убеденост. В себе си, в тялото си, в придвижванията си.

Треньорът знае, че имам още две години контракт. Първите три не минаха толкоз добре. Искам да покажа на всички какво мога. Да играя за Реал Мадрид е задачата на живота ми. Това към момента е моята фантазия. Семейството ми постоянно е било щастливо тук, те са щастливи и в този момент ", сподели полузащитникът на Реал Мадрид.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР