Еден Азар обяви оттеглянето си от професионалния футбол на 32-годишна

...
Еден Азар обяви оттеглянето си от професионалния футбол на 32-годишна
Коментари Харесай

Официално: Еден Азар приключи с футбола!

Еден Азар разгласи отдръпването си от професионалния футбол на 32-годишна възраст. Бившият футболист на Челси беше без клуб, откакто напусна Реал Мадрид през това лято. По време на 16-годишната си кариера, Азар завоюва Висшата лига, Лига Европа и Ла Лига.

" Трябва да се вслушваш в себе си и да кажеш стоп в подобаващия миг. След 16 години и повече от 700 изиграни мача взех решение да приключа кариерата си на професионален футболист ".

" Успях да осъществявам фантазията си, играх и се забавлявах на доста терени по света. По време на кариерата си имах щастието да срещна страхотни мениджъри, треньори и съотборници - благодаря на всички за тези прелестни времена, ще ми липсвате ".

" Специални благодарности на фамилията ми, на приятелите ми, на съветниците ми и на хората, които са били покрай мен в положителни и неприятни времена ".

" И най-после, голяма признателност към вас, моите почитатели, които ме следвахте през всичките тези години и за вашата поддръжка на всички места, където съм играл. Сега е моментът да се любувам на околните си и да имам нови прекарвания. Ще се забележим скоро отвън терена, другари мои ", написа Азар в Инстаграм.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР