Еден Азар може да се завърне на терена утре, когато

...
Еден Азар може да се завърне на терена утре, когато
Коментари Харесай

Еден Азар се връща на терена утре

Еден Азар може да се завърне на терена на следващия ден, когато Челси гостува на Лестър. Белгиецът дълго време лекуваше травма, само че към този момент е разполагаем на Антонио Конте, който разгласи, че ще го включи в групата за мача. “Той работи доста, с цел да се въстанови. Еден е разполагаем и е в състава за утрешния дуел. Мога да разгадавам на него, само че ще реша какъв брой минути да му дам”, разяснява италианецът.

Новото попълнение на лондончани Дани Дринкуотър може да дебютира против някогашния си тим. “Той е доста добра облага за нас. Миналата седмица той работи доста, с цел да усъвършенства физическото си положение. Ще бъде в групата за мача с Лестър, само че не знам дали ще е подготвен да играе”, изясни Конте.

Попитан за следващ път за Диего Коща и спекулациите, че може да премине чартърен във Фенербахме, той отговори: “Няма вести. Аз съм съсредоточен върху футбола в Англия, не в Турция. Когато си управител, би трябвало да си квалифициран за сходни обстановки. Понякога е елементарно, от време на време е трудно”.

Конте разгласи, че е изцяло склонен с решението трансферният прозорец в Англия да затваря преди началото на сезона. Той дефинира като “смехотворни” писанията по отношение на прехвърлянето на Рос Баркли. Според някои изявления халфът на Евертън е трансформирал мнението си и е отказал прекосяване в Челси по време на медицинските прегледи в последния ден от трансферния прозорец.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР