Еда Едже, позната у нас като Йълдъз от Опасно изкушение“

...
Еда Едже, позната у нас като Йълдъз от Опасно изкушение“
Коментари Харесай

Йълдъз от „Опасно изкушение“ помрачи деня с ужасен пост за нов трус

Еда Едже, позната у нас като Йълдъз от „ Опасно прелъщение “ прави всичко допустимо да помогне на хората след убийствения трус на 6 февруари, при който починаха десетки хиляди.

Определяната като Турската Анджелина Джоли непрекъснато взе участие в начинания за събиране на средства и пуска зовове за помощ. Дни откакто стана ясно, че тя ще се омъжи, тя пусна пост, който стресира феновете й.

Тя предизвести в собствен пост в „ Туитър “ за допустимо ново огромно земетресение в града, в който тя живее – Истанбул.

„ Не минавайте без да гледате това изявление. Жизненоважно е да слушаме учените, да одобряваме това, което споделят съществено, и да вземаме защитни ограничения. В противоположен случай страданието ни ще се умножи. “

Тя пусна клип към изявление със сеизмолога Селар Сюнгур, който прави извънредно предсказване за огромен трус, който може да аргументи тежки провали в Истанбул и региона на Мраморно море.

Ученият даже предвижда цунами в Мраморно море.

„ През 1766 година е имало земетресение 7,2 и 7,2 в региона на Измит. Може да има два поред. Ако се счупи на един мирис, може да е 7,6-7,8. “, сподели той.

„ Може да има цунами сред 5-8 метра. “, прибавя ученият. Според него квартал Йесилкьой – Сан Стефано ще бъде опустошен. Според него би трябвало да се вземат превантивни ограничения там занапред. Катастрофа ще бъде в Бакъркьой, Флория, Зейтинбурну.
Не мога да подсигурявам за Бешикташ, споделя той, отбелязвайки, че земите на Beykoz, Anadolu Hisarı, Bebek, Ataşehir, Şişli, Nişantaşı, Ümraniye и Beyoğlu са здрави, Сюнгур акцентира, че заплахите тук се дължат на нестабилните здания.

Отвъд тази паника стана ясно, че прелестната актриса най-сетне ще се омъжи за приятеля си баскетболиста Бурахан Тунджер.

Това ще се случи през лятото край Босфора, където ще бъде събран турския хай лайф.

Сватбата несъмнено ще бъде историческа по помпозност. И двамата са звезди.

Двойката е дружно повече от 5 години и няколко пъти се разделяха след кавги.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР