Ед Шийрън сподели, че зависимостта му към наркотиците и алкохола

...
Ед Шийрън сподели, че зависимостта му към наркотиците и алкохола
Коментари Харесай

Ед Шийрън разказа за зависимостта си към наркотиците


Ед Шийрън показа, че зависимостта му към опиатите и алкохола е директно обвързвана с музикалната му кариера. Певецът описа пред Daily Mail за казуса си и разкри детайлности към злополуката с колело, която претърпя преди седмица.

„ Когато се ударих, си помислих: „ това боли ”, само че станах и отидох в кръчмата. Чак на идващия ден в 5 сутринта се разсъниха от невероятни болки в ръцете и отидох в болничното заведение ”, споделя Шийрън.

След визитата в болница се оказа, че артистът има фрактури и на двете ръце, поради което анулира наближаващото си турне в Азия. Шийрън имаше голямо предпочитание да се качи по-бързо на сцената, само че лекарите му обяснили, че в случай че не се възвърне напълно, има възможност повече в никакъв случай да не свири на китара.

26-годишният музикант описа, че с цел да помогне за възобновяване си, е понижил алкохола. Но той не е бил единственото прелъщение за него.

Шийрън описа за наркотичната си взаимозависимост.

„ Всички капани, за които предизвестяват, са истина. В началото беше по време на ваучър, когато си с другари, само че след това започваш да го правиш и когато си самичък. Именно тогава се отдръпнах от музиката и една година бях неактивен ”, споделя артистът.

Той споделя, че с помощта на неговата другарка е съумял да се отдръпне от опиатите и към този момент се е изчистил от тази взаимозависимост.

„ Не мога да пея, изсвирвам или създавам, когато съм под въздействието на каквито и да било опиати. Затова и стопирах да се занимавам с музика за цяла година. Най-много ми оказа помощ моята другарка. Ние живеем дружно и считам, че тя беше най-голямата ми поддръжка ”, споделя артистът.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР