Ед Еймс, най-младият член на популярната в средата на миналия

...
Ед Еймс, най-младият член на популярната в средата на миналия
Коментари Харесай

Почина легендарен певец и актьор

Ед Еймс, най-младият член на известната в средата на предишния век американска група " Еймс Брадърс ", който след това стана известен реализатор в малкия екран и музикалния спектакъл, умря на 95 години, заяви Асошиейтед прес.

Последният от четиримата братя от групата е умрял на 21 май от заболяването на Алцхаймер, сподели брачната половинка му Джийн Еймс. Животът  му беше прелестен, сподели тя.

Сред най-известните песни на квартета " Еймс Брадърс " са " Rag Mop, " " Sentimental Me " и " Undecided ". Ед Еймс бе най-популярен с телевизионната си изява в ролята на Минго от сериала от 60-те години " Даниъл Бун ".

Еймс е роден като Едмънд Дантес Урик в Молдън, щата Масачузетс. Той е най-малкото измежду 11-те деца в фамилията, четири от които умират доста дребни. Родителите му са украински имигранти.

Като юноши четирите най-малки момчета в фамилията Вик, Джийн, Джо и Ед стартират да пеят като квартет под името " Урик Брадърс ". По-късно сменят името на групата на " Еймс Брадърс ", преди да се разделят и да развиват независимо кариерите си.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР