eBay създава цялостна програма за развитие на българските малки и

...
eBay създава цялостна програма за развитие на българските малки и
Коментари Харесай

eBay стартира Академия за търговци на авто и мото части и аксесоари |

eBay основава цялостна стратегия за развиване на българските дребни и междинни предприятия, включваща Академия за търговци на авто и мото елементи и аксесоари и самодейност за извънредна поддръжка eBay Growth.

е особено създадена за българския пазар и е изцяло безвъзмездна. Тя се състои от 5 сесии, които ще обзет всички положителни практики на платформата - от основаването на акаунт и качването на продуктите от инвентара до потреблението на инструментите за привличане на нови клиенти. Обучението ще бъде водено от посланика на eBay в България Стефан Ташев, притежател на българска компания за авточасти Тарос Трейд и деец в продажбите на eBay.

Класиралите се за присъединяване в програмата бизнеси, търгуващи с авточасти и аксесоари, ще получат достъп до извънреден набор от преимущества:

• Изчерпателна стратегия за образование на български език с посланика на eBay
• Персонализиран бизнес проект и принадлежности за разгръщане на бизнеса в международен мащаб
• Специални решения в помощ на търговците на авточасти и аксесоари за автоматизирано основаване и качване на цялостен продуктов азбучник в eBay
• Сертификат за довеждане докрай на програмата на eBay
• Освен това участниците могат да получат персонализирани препоръки от екипа на eBay за развиване на бизнеса си и безвъзмезден абонамент за магазин в eBay.

За да се възползват от преимуществата на Академията, търговците е належащо да разполагат със 150+ продукта от категорията „ Авточасти и аксесоари “ за продажба, да попълнят формуляра за присъединяване на уеб страницата, да посетят всички лекции и да завършат сполучливо образованието.

Броят на местата е стеснен и eBay си резервира правото да избира участници за програмата.



Категорията " Автомобилни елементи и аксесоари " е една от най-силно развитите в eBay. През последната година размерът ѝ е повишен с съвсем 30% на бързо разрастващите се пазари. Този голям растеж се дължи на обстоятелството, че автомобилната промишленост беше мощно наранена от сегашния световен дефицит на полупроводници, който оказа въздействие върху цените на колите.



През 2022 година цените на новите коли се покачиха. Сега за потребителите е по-изгодно да ремонтират колите си и да купуват нужните за задачата елементи от комерсиалните платформи. По данни на eBay всяка секунда в Съединени американски щати се купуват по три автомобилни елементи, а в Обединеното кралство и Германия - по една автомобилна част. С възходящото търсене на автомобилни елементи в този момент е най-подходящият миг за търговците в този сегмент да тестват нови канали за търговия и да се причислят към онлайн платформите, с цел да доближат до нови клиенти. За да поддържа дребните и междинните предприятия, eBay дава безвъзмездни пакетни предложения за нови продавачи, които им оказват помощ да показват продуктите си, да привлекат нови клиенти и да развият бизнеса си.

" Нашите търговци от целия свят оферират извънредно необятна гама от нови и използвани коли, елементи и аксесоари. Затова взехме решение да влагаме в Академията и програмата за развиване на нови бизнеси на платформата, както и да обогатим съществуващото си портфолио с нови артикули от българския пазар. Академията и новата стратегия са част от софтуерната ни тактика за развиване, която се концентрира освен върху превръщането на eBay в желана от търговците онлайн платформа и построяването на дълготрайни връзки с клиентите, само че и върху популяризирането на основни категории като да вземем за пример „ Авточасти и аксесоари “. Тя е една от водещите за eBay на българския пазар. През предходната година означи растеж от 13%, като българските търговци на eBay са продали общо 65 000 продукта за леки и товарни коли на купувачи от Германия, Обединеното кралство, Съединени американски щати, Италия, Франция и други страни. Сигурни сме, че тази самодейност ще помогне на продавачите да подтикват продажбите си и да привлекат повече нови клиенти в своите магазини на eBay ", разяснява Джени Хюи, общоприет управител „ Бързо разрастващи се пазари “ на eBay.

На компаниите, които не дават отговор на изискванията за присъединяване в Академията, eBay дава опция да се причислят към самодейност за извънредна поддръжка eBay Growth.

Търговците, които се записват в платформата за първи път и решат да оферират за продажба повече от 150 разнообразни продукта, могат да получат помощта на управител за персонално развиване в границите на идната година, безвъзмезден абонамент за Premium равнище на eBay Store за 3 месеца и услуга за автоматизирано качване на разгласи.

Проектът е ориентиран към разпространение на българските търговци на авточасти и аксесоари измежду близо 150 млн. купувачи от 190 страни, както и към обезпечаване на най-хубавите условия за продажби на търговците от България.

Повече информация може да откриете на и в формалната ѝ.

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР