Еърбегът на колатана Вилиан Димов, бургаският полицай, загинал при тежка

...
Еърбегът на колатана Вилиан Димов, бургаският полицай, загинал при тежка
Коментари Харесай

Страшни подробности за катастрофата със загиналия полицай Вилиан Димов! Проговори шофьорът на другата кола

Еърбегът на колатана Вилиан Димов, бургаският служител на реда, умрял при тежка злополука край Котел, не се е отворил. Това излиза наяве от видеоклип на Котелнюз, които са били на мястото на случая минути след свирепото ПТП.

На съдбовния завой те са разговаряли с другия участник в злополуката – мъж на междинна възраст от Хасково, както и с дядото на Вилиан, който живее в Жеравна.

Трагедията е голяма! Полицаят, умрял край Котел, бил звездата на спецчастите в Бургас, кроели огромни проекти с новата си обич (ПЪРВИ СНИМКИ)

„ Дойде в моето платно. Изведнъж връхлетя, до момента в който си карах обикновено. Опитах се да избегна удара, само че той се удари в мен и изхвърча в канавката”, споделя водачът на хасковското рено. По думите му колата за спешна помощ пристигнала незабавно на място, Вилиан наподобява е бил контактен, тъй като е бил излязъл отвън автомобила. Това може би се е случило единствено през пасажерската седалка, защото от страната на водача Голфът е помлян и се опира в мантинелата.

„ Как изглеждаше Вилиан? Имаше ли нещо на лицето?”, пита дядо му, след което мъжът му изяснява, че не го е видял, защото незабавно е качен в колата за спешна помощ и откаран към болничното заведение.

Непрежалима загуба! Приятелката на трагично починалия служител на реда Вилиян е неутешима! Двамата били бясно влюбени и неразделни (СНИМКИ)

„ Казах му да не върви на фитнес, да не излиза в това време”, разяснява дядо му пред сътрудниците от Котелнюз. По думите му Вилиан в никакъв случай не карал бързо, бил безупречен водач, а и доста добре познавал пътя. Според него най-вероятно се е подхлъзнал на замръзнал сектор.

„ На този завой доста пъти в канавката виждам коли. Шофьор съм от 1963 година. Опасно място е!”, безапелационен е дядо му


Пробата за алкохол на хасковският водач, управлявал Реното, е негативна. фотография: Котелнюз





ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР