Еърбъс (Airbus) няма да бъде зависим от доставките на руски

...
Еърбъс (Airbus) няма да бъде зависим от доставките на руски
Коментари Харесай

Еърбъс спира до месеци с доставките на руски титан

" Еърбъс " (Airbus) няма да бъде подвластен от доставките на съветски исполин в границите на няколко месеца. Това разгласи през днешния ден почитан представител на европейския самолетостроител, представен от Ройтерс. 

Русия е най-големият производител на исполин, метал от стратегическо значение, който е високо скъп поради здравината си по отношение на тежестта. Той се употребява главно в самолетни мотори и колесниците на по-големите самолети.

" В развой на обособяване сме, що се отнася до съветския исполин. Това ще се случи в границите на месеци, а не на години ",  съобщи основният изпълнителен шеф на подразделението за  отбрана и галактическо пространство на " Еърбъс "   Михаел Шьолхорн, представен от Българска телеграфна агенция.

" Не мога да ви дам точна дата, това е релативно сложен развой със узаконяване и всичко друго, което авиацията изисква, само че ще се случи ", разяснява на къса конференция за устойчивостта някогашният началник на интервенциите в " Еърбъс ".

Европейски Съюз до момента избягваше възбраната върху съветски артикули, с изключение на стомана и въглища и титанът бе отвън наложените ограничавания след съветската инвазия в Украйна.

" Еърбъс " заяви, че се пробва да обезпечи различни доставки, а съперникът " Боинг " (Boeing) разгласи, че е спрял доставките на съветски исполин.

Президентът на Украйна Володимир Зеленски непрекъснато приканва западните държавни управления да наложат по-строги стопански наказания против Русия.

" Еърбъс " обаче разгласи през април, че наказания върху стратегически метали ще навреди на аерокосмонавтиката, като в това време, ще обиден нищожно съветската стопанска система, напомня Ройтерс.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР