Еър Канада (Air Canada) освобождава над 5000 стюарди и стюардеси,

...
Еър Канада (Air Canada) освобождава над 5000 стюарди и стюардеси,
Коментари Харесай

Еър Канада съкрaщава над 5000 стюарди заради коронавируса

Еър Канада (Air Canada) освобождава над 5000 стюарди и стюардеси, разгласи Канадският профсъюз на държавните чиновници, представен от Асошиейтед прес.
Всичко по тематиката:Епидемията ковид (COVID-19) 1975
Най-големият канадски авиопревозвач редуцира направления на фона на намалялото търсене поради ковид.

Компанията с централа в Монреал уволнява към 3600 чиновници плюс 1549 стюарди и стюардеси от филиала си Руж (Rouge), съгласно шефа на Канадския профсъюз на държавните чиновници в Еър Канада Уесли Лесоски.

Автомобилостроителите в Индия стопират произвеждане поради ковид

Уволненията ще влязат в действие от април и ще обиден почти 60 % от стюардите и стюардесите, съобщи Лесоски.

Еър Канада разгласи, че ще спре по-голяма част от интернационалните си полети и полетите до Съединени американски щати до 31 март. Авиопревозвачът посочи, че чиновниците ще се върнат на работа след възобновяване на полетите, отбелязва Българска телеграфна агенция.

Novini.bg ви дава опция да следите настоящите данни за смъртоносния китайски ковид в действително време:


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 1975  Германски милиардер и притежател на фармацевтична компания с оптимистична прогноза за ваксина за COVID-19 Германски милиардер и притежател на фармацевтична компания с оптимистична прогноза за ваксина за COVID-19  Със 100 за ден скочиха умрелите от COVID-19 в Съединени американски щати Със 100 за ден скочиха умрелите от COVID-19 в Съединени американски щати  1,5 млн британци с хронични болести са призовани да се самоизолират за три месеца, с цел да се спасят от ковид 1,5 млн британци с хронични болести са призовани да се самоизолират за три месеца, с цел да се спасят от ковид
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР