E3 2021 е вече в историята. Ако има нещо, което

...
E3 2021 е вече в историята. Ако има нещо, което
Коментари Харесай

Microsoft засилва клауд гейм амбициите си с важно назначение

E3 2021 е към този момент в историята. Ако има нещо, което разбрахме сигурно от тазгодишното издание на Electronic Entertainment Expo е това, че Microsoft са в действителност съществени във връзка с гейм пространството. Презентацията им беше най-голямата и включваща най-вече заглавия (което е разумно в случай, че множеството огромни издатели нямаха наличие на Е3 2021). Игрите, които Xbox следва да излезе в обозримото бъдеще са толкоз доста, че компанията провежда и продължение на своето присъединяване с Xbox Games Showcase Extended. А позитивните вести, свързани с плановете на Microsoft не престават и през тази седмица, когато се разбра, че компанията ускорява клуд гейминг напъните си с значимо предопределение.

Става дума за Ким Суифт, която за последно беше виновна за дизайна в Гугъл Stadia. Тя е деец в във видеоигровта промишленост, като през годините е управлявала създаването на Portal и Left 4 Dead за Valve Software.

„Задачата на Ким ще е да сътвори екип, който е фокусиран над прекарванията в облака – нещо, което ще служи на задачата ни да поднесем Xbox игрите към три милиарда геймъри по целия свят, които да се свържат и играят игрите ни“, споделя пред Polygon ръководителят на издателския отдел към Xbox Game Studios Питър Уайз.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР