е започнала тази сутрин във Враца, Криводол и селата Нефела,

...
е започнала тази сутрин във Враца, Криводол и селата Нефела,
Коментари Харесай

Първи СНИМКИ на Гешев във Враца

е почнала тази заран във Враца, Криводол и селата Нефела, Девене, Баница и Осен, оповестиха от пресцентъра на прокуратурата.

Главният прокурор Иван Гешев пристигна, с цел да следи дейностите на ченгетата. В акцията вземат участие чиновници на ОДМВР-Враца и на Зоналното жандармерийско ръководство в Монтана. Ще бъдат проверявани и лица с 2 или повече висящи каузи.

Акцията е под надзора на Окръжна прокуратура-Враца.

От държавното обвиняване оповестиха, че в този момент се организира и СПО във Видинско. Акцията против разпространяването на опиати се организира във видинското село Генерал Мариново, против противозаконния дърводобив - в с. Арчар, а по линия на акцизите - в село Градец.

За резултатите обществеността ще бъде осведомено по-късно.

Главният прокурор Иван Гешев също е във Враца, съобщи "Конкурент ". Обвинител №1 влезе в правосъдната палата, а по-късно се качи и до окръжната прокуратура.

Заедно с основния прокурор в правосъдната палата влезе Радослав Димов, административен началник на Софийска апелативна прокуратура.

След към 45-минутен престой в правосъдната палата Гешев и Димов излязоха и се качиха на колите си под зоркия взор на защитата от НСО.







Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР