е възможна за поредна година с помощта на добрите сърца

...
е възможна за поредна година с помощта на добрите сърца
Коментари Харесай

Коледа за баба: Над 1500 коледни картички, изработени от дечица, ще зарадват хората в домовете за възрастни

е допустима за поредна година благодарение на положителните сърца на хората и бизнеса. Над 1500 баби и дядовци от приютите за възрастни ще бъдат зарадвани с ръчно направени картички от дечица, дохвърчали от всяко кътче на България, споделят за Moreto.net уредниците.

Отново благодарение на съидейници ще бъдат раздадени и вечери в празничната коледна нощ в домовете за възрастни хора. В рамките на месец до през днешния ден, 21 декември, дечица имаха опция да изработят картички и да ги изпратят в събирателните точки в магазини " На Тъмно " в страната и да зарадват баби и дядовци в приютите.

И тази година в самодейността " Коледа за баба " се включва ресторант " Гюрлата ", който ще обезпечи храна за най-големия дом във Варна. В акцията се включват и ресторант Green station, които ще оказват помощ в София и ресторант " Йорк " в Бургас.

Служителите на " Ел Кабел " в Бургас събраха не дребна сума, с цел да обезпечат вкусна вечеря за най-светлите коледни празници в приюти и домове за остарели хора.

е концепция на Кристина Дерелиева, която е подкрепена от интернационалната женска организация „ Сороптимист “, магазини " На Тъмно ", БНР, Moreto.net, деца, съидейници и заведения за хранене.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР