Е ва Веселинова стана майка за първи път. Чаровната журналистка

...
Е ва Веселинова стана майка за първи път. Чаровната журналистка
Коментари Харесай

Честито! Ева Веселинова стана майка на близнаци

Е ва Веселинова стана майка за първи път. Чаровната журналистка стана майка на близнаци.

Ева до последно споделяше със своите почитатели фотоси на бременното си коремче и това по какъв начин се усеща. Един от последните ѝ постове беше, че е подготвена с чантата си за родилното поделение.

В свое изявление журналистката показа и пола на децата. Тя разкри, че близнаците са момче и момиче.

От обява в Инстаграм излиза наяве, че близнаците са се родили на 9-ти април:

"Видях сърцето си отвън тялото ми! Прекрасните ми бебчета се родиха на 9-ти април. Сърцето ми се раздели на две и всяка част от него стана независима, поемайки своята първа глътка живот ", написа Веселинова.

В началото на декември през 2020 година Ева Веселинова заяви новината ,

че е бременна с близнаци в своя Instagram профил. Тогава тя показа фотография на наедрялото си коремче, а под фотографията написа:

"Вълнувам се доста и съм щастлива, тъй като в мен бият ТРИ сърца. Дори в ролята на майка не ми е отредено да съм елементарна, тъй като Бог ме благослови ДВОЙНО. Живот и здраве след няколко месеца ще имаме близнаци! Душата ми е слънце! "

Въпреки, че журналистката споделяше от самото начало с почитателите си моментите на своята бременност, бащата на децата и мъжът до Ева към момента остава в загадка.
Получавай най-горещите вести от Vesti.bgАБОНИРАЙ СЕ--> Източник:.comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; }
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
0 коментара Мъж е в цветарския магазин, с цел да избере цветя за рождения ден на жена си. Все нещо не му харесва, гледа цените, върти се, пита,… Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
ВходРегистрацияПотребителско име*Парола*Запомни меПотребителско име*Полето Потребителско име не би трябвало да е празно.E-mail*Полето E-mail не би трябвало да е празно.Парола*Полето Парола не би трябвало да е празно.Парола (отново)*Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно.ИмеПолето Име не би трябвало да е празно.Дата на ражданеПолето Дата на раждане не би трябвало да е празно.Декларирам, че съм се срещнал с за прилагане на услугите на Нетинфо.ПоследниТова е решение на управляващите в БелгияТова провокира етични споровеТова ще се случи на 24 април, оповестява столичният кметСмъртта на българина провокира остра реакция на цялата общност в ГърцияСред позитивните в община Смолян е и 13-годишен ученикАсоциацията и Сдружението на заведенията изпратиха послание към парламентарно показаните партииМнозинството от германците поддържат по-строги ограничения, съобщи канцлерътВижте преглед на ситуациятаНаложило се е машината да кацне аварийноНова функционалност ще показва следствията през годинитеОткрити са над 1 000 растения, засадени в контейнери " Докажете, че хората в тази зала са на висотата да спасят цяла България ", обърна се към политиците в Народно събрание здравният министър в оставка Костадин АнгеловВижте подробноститеНай-малко четирима души са приети в болница, като един от тях е в сериозно състояниеОмбудсманът изпрати писмо на депутатите с съществени проблеми на жителите Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР