е в идейна безпътица и в организационна катастрофа. Корнелия

...
 е в идейна безпътица и в организационна катастрофа. Корнелия
Коментари Харесай

Кметът на Перник: БСП е в идейна безпътица, Нинова живее в собствен свят

" е в идейна обърканост и в организационна злополука. Корнелия Нинова живее в неин си свят, тя си е самодостатъчна ". Това съобщи пред btv кметът на Перник Станислав Владимиров.
От левицата се разграничиха от кмета си обществено, откакто стана ясно, че има намерение да вдигне такса боклук в града и да реформира средствата за просвета на Перник. Той твърди, че нито един път не е бил потърсен от управлението на партията, с цел да аргументира решенията си като кмет на Перник.
 Корнелия Нинова: 2021-a е годината на експертите в стопанската система и финансите Корнелия Нинова: 2021-a е годината на експертите в стопанската система и финансите
Освен думата " рецесия " с всичките ѝ измерения, с която може сбито да се опише отминаващата година, се оказва, че се е сбъднала минало...
По думите му Нинова не схваща проблемите на Перник: " Аз не желая Корнелия Нинова да ме обича, само че можеше да огледа дребния екип, с който работя и вършим смяна ", означи Владимиров и добави: " Изпитвам една горчилка , че управлението на партията не може да потърси обикновен контакт ".
Затова кметът на Перник разчете позицията на партията като дейна акция против него, водена от личната му партия. Владимиров даже видя напън и опити да му се въздейства да напусне Българска социалистическа партия.  Като главен прокламатор на тази акция кметът уточни партийната телевизия.
" Очертава се една наклонност, че хората, които са победили ГЕРБ, Нинова не ги харесва. Тръгна офанзива към президента Румен Радев, след това към мен – през нашата телевизия. Очертава се замяна на вота на гласоподавателите ", счита Владимиров.
Освен това, съгласно него, има и друга причина за тази вътрешна борба: " От много от дълго време съм в партията, бил съм секретар. Аз съм потомствен социалист – прародител ми е бил депутат, това Корнелия Нинова не го знае. Тя се пробва да печели евтини политически дивиденти ".
 Корнелия Нинова: Управляващите отхвърлиха да запишем, че имунизациите против COVID-19 ще са доброволни и безвъзмездни Корнелия Нинова: Управляващите отхвърлиха да запишем, че имунизациите против COVID-19 ще са доброволни и безвъзмездни
Управляващата коалиция – ГЕРБ и Обединени патриоти, отхвърлиха да запишем в решението на Народното събрание, че имунизациите против COV...
Социалистът атакува водача на левицата : " Корнелия Нинова живее в собствен личен живот, който пречи на развиването на партията. Тя не движи Българска социалистическа партия в съвременна посока, като на социалистите им липсва визионерството. "
" Ще запомним, че Българска социалистическа партия отстранява знакови фигури, че изключва партийни хора. Ще запомним Нинова с евтиния PR, който се опита да направи с ковид рецесията с просвета тази заран опити да бъде санитарка… Когато не си откровен и пореден мъчно може да убедиш хората, че си опция ", счита Владимиров и добави: " Корнелия Нинова е една доста дребна част от Българска социалистическа партия, която ще отмине. Не би трябвало да й се отделя толкоз внимание ".
На въпрос пък дали поддържа връзка с премиера Бойко Борисов кметът на Перник сподели, че работи за перничани и има контакти с доста политици. Не приема опитите да бъде компрометиран вътре в партията. " Тя (Нинова, бел. ред.) се упражнява върху партийни фигури, а не върху олигарсите в България ", отговори сопнато Владимиров.
Припомняме, че напрежението сред водачът на Българска социалистическа партия и кметът на Перник стартира още по време на водната рецесия в града, когато, с цел да реши казуса Владимиров постоянно се срещаше с Борисов. Двамата правеха взаимни инспекции по построяването на спомагателната водна връзка за водната система на града.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР