е в болница, обявиха от Светия Синод, цитирани от Нова

...
е в болница, обявиха от Светия Синод, цитирани от Нова
Коментари Харесай

Негово Светейшество Патриарх Неофит е в болница за планови изследвания

е в болница, оповестиха от Светия Синод, представени от Нова телевизия.
„ Във връзка с информацията, касаеща здравословното положение на Негово Светейшество Българския патриарх и Софийски митрополит Неофит, известяваме, че Светейшият патриарх, както всеки човек на неговата възраст, измъчен от хронични болести, които от време на време се обострят, е желателно да бъде проследяван в болнична конюнктура, заради което, той постъпи за годишни проучвания и лекуване в болница ”, се споделя в известието.
„ При постъпване в болничното заведение, на всеки пациент, както и на Негово Светейшество, също бе осъществен наложителен PCR тест за, който подчертаваме, че е негативен! ”, се споделя още в известието.
По-рано през днешния ден „ 24 часа " заяви, че патриархът е в болница. Той е на планово урологична процедура, каквато му вършат всяка пролет. Няма удар, каквито клюки имаше из коридорите на Народното събрание.
Патриархът не участва през днешния ден на първото съвещание на 45-ото Народно заседание. Отсъствието му заради заболяване означи и председателстващата като най-възрастен народен представител тържественото съвещание Мика Зайкова от " ИТН ".
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР