е удовлетворен, след като в неделя неговият () срази ()

...
е удовлетворен, след като в неделя неговият () срази ()
Коментари Харесай

Томас Мюлер: Пак попаднах на вратар с магнит в ръкавиците

е задоволен, откакто в неделя неговият () съкруши () с 4:1 като посетител и си върна преднината от 6 точки на върха в Бундеслигата пред (Дортмунд). Той обаче съжалява, че съумя да вкара единствено един път на фона на няколкото си положения.

" Не им дадохме съвсем никакви шансове и доминирахме от първата минута. Не знаехме по какъв начин тъкмо ще наподобява групировката ни с Гнабри и Коман като халф-бекове, само че се разбирахме добре на терена ", добави Мюлер, който бе измежду голмайсторите за Байерн.

" Пак попаднах на вратар с магнит в ръкавиците. Поздравления ", пошегува се опитният немец, който пропусна няколко благоприятни условия за първенците.

Той добави, че към момента не е гледал поредицата " Разкодиран " по телевизия DAZN, която проучва представянето му и неповторимия му жанр на игра, само че ще го направи, с цел да е сигурен, че не го показват погрешно. " Забелязах, че има такова предаване. Трябва да го виждам, с цел да се уверя, че не приказват нелепости за мен ", съобщи още веднъж на смешка Мюлер.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР