Е, този път няма да пиша за Кирил Петков, не

...
Е, този път няма да пиша за Кирил Петков, не
Коментари Харесай

КОГАТО КЛОУН ВОДИ ДЪРЖАВАТА

Е, този път няма да пиша за Кирил Петков, не се подвеждайте по заглавието. А за Зеленски. Също конфигуриран от американците да ръководи Украйна. Откровен шут, който даже не схваща политиката, само че твърдо решен да заплати цената на властта си, в случай че е належащо – и с живота на сънародниците си. След Студената война Съединени американски щати си фантазираха, че са международен стопанин. Техните военни бази са по целия свят. Под малоумни мотиви атакуват суверенни страни, в които имат стопански ползи. Впрочем някой откри ли химически оръжия в Ирак?!?

Зеленски си фантазира, че е значим за американците. Както и Украйна. Всъщност шутът даже не осъзнава, че Байдън и ДД просто ще щи употребяват като пушчно месо за личните си цели. Украйна постоянно е ненавиждала Русия, историята сред двата народа демонстрира взаимна нетърпимост. По времето на нацистката окупация украинцит посрещат нацистите с цветя, самун и сол и сами образуват фашистки отряди. Зверствата им в ново време потресоха целия свят. Но са комфортен предлог за война!

Украинците си фантазират, че Съединени американски щати ще ги загитят. Няма! Ще ги употребяват, а в случай че нещата тръгнат зле за тях, ще се отдръпват и ще ги оставят сами да се оправят. И това е единствено тъй като украинците разрешиха американцит да им сложат един шут за ръководещ!

Та, в този момент се сетете за Киро! Просто Киро! И до каква степен може да ни докара!

Елена Гунчева
Източник: svobodnoslovo.eu

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР