е точното място! Вземете доживотен лиценз за само за €26,75

...
е точното място! Вземете доживотен лиценз за само за €26,75
Коментари Харесай

Станете по-ефективни: MS Office 2021 за €15 и Windows 11 за €10 от Godeal24

е точното място! Вземете пожизнен лиценз за единствено за €26,75 от през днешния ден.

Office 2021 е най-новият софтуерен пакет на Microsoft с еднократно заплащане – вместо основания в облак 365 абонамент – и включва приложенията Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Outlook и Teams. Можете да употребявате тези мощни принадлежности за основаване на автобиографии, контракти, образни презентации и други задания.

За разлика от MS Office 365, който изисква месечен или годишен абонамент, MS Office 2021 е наличен с еднократна покупка. Без повтарящи се такси или абонаменти ще се радвате на пожизнен достъп до цялостния пакет от приложения на Office, който закупите.

Най-добра стойност ! 62% отстъпка за Microsoft Office! ( ваучър “GG62 ”)

Надграждането на операционната система нормално не е на ниска цена, само че от през днешния ден можете да получите единствено за €13,55 вместо €199 от Godeal24. Windows 11 Pro усилва оптимално опциите на вашия компютър, издигайки го на друго равнище във връзка с продуктивност, сигурност и функционалност.

Windows 11 Pro също идва с усъвършенствана AI мощност! Той е оборудван с Copilot, помощник с изкуствен интелект, който замества Cortana и може да рационализира задания като смяна на настройките. Windows 11 Pro не е просто операционна система; това е платформа, подобаваща за творчество и продуктивност.

Огромна отстъпка за Windows OS: ( ваучър “GG50 ”)

Вземете вашия пакет преференциално с 62% отстъпка ( ваучър “GG62 ”)

До 50% отстъпка за други версии на Windows и Office! ( ваучър “GG50 ”)

Още софтуерни принадлежности на най-хубавите цени !

В Godeal24 можете да спестите доста време и пари с понижени цени за лицензи на Microsoft, главен програмен продукт за ИТ сигурност и други компютърни принадлежности. Вземете Windows OS и MS Office на най-хубавата цена. Насладете се на безпроблемното извършване на покупки с цифровата доставка на Godeal24, която изпраща софтуера непосредствено на вашия имейл в границите на секунди след покупката. С оценка TrustPilot 98% Отличен и 24/7 експертна техническа поддръжка, можете да сте уверени в качеството на продукта, който купувате.

Godeal24 се ангажира с 24/7 професионална техническа поддръжка и доживотно следпродажбено обслужване и твърди, че можете да употребявате продукта без проблеми!

Свържете се с Godeal24: [email protected]

спонсорирана публикация
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР