Е тази снимка ми се показа във Фейсбук първа за

...
Е тази снимка ми се показа във Фейсбук първа за
Коментари Харесай

Илиана Раева Не Сдържа Гнева Си И Изригна Мощно Срещу Безумията, Които Се Случват По Мачовете В България!

„ Е тази фотография ми се появи във Facebook първа за „ положително утро ” Дивашка работа… Агитките в Европа дружно си пият бирата преди и след мач… Футболните мачове са празници… „ Левски ” и ЦСКА – та това би трябвало да е величествен футболен театър в цялостния смисъл на думата! Тук футболът е война, ненавист и дивотия… В какво трансфораха футбола в България?! Хайде, да ви е ДОБРО УТРОТО! ”, изрече своето отвращение Раева в обществената мрежа, публикувайки фотографията на окървавената служителка на реда.

Имаше заплаха потърпевшата да загуби зрението си, тъй като бомбичката е засегнала окото й. Днес стана ясно, че лекарите са съумели да спасят зрението на потърпевшата. Снощи служителката на реда е претърпяла незабавна интервенция за избавяне на зрението й.

Лекарят от болница ИСУЛ Борислава Кючуков, направил незабавната хирургическа намеса, увери пред BTV, че към този момент няма заплаха за зрението на полицайката. От окото й е било извадено парче стъкло. Лекарят обаче не даде гаранции за цялостното възобновяване на очния нерв, написа gong.bg.

Арестите на обвинени са траяли цяла нощ, сподели генералният секретар на Министерство на вътрешните работи Младен Маринов. Задържани са към 40 индивида. „ 40 индивида бяха арестувани през вчерашния ден, формирано е досъдебно произвеждане, търсят се и лица, които са били с маски по трибуните. Не е измислена система, която да ограничи вкарването на сходни рискови субстанции ”, сподели той.

„ Трябва да има социална реакция и неотстъпчивост към сходни хулигански дейности. Винаги се сблъскваме с това – доста полиция, малко полиция. Колко служители на реда би трябвало да има? Трябва дружно да се опълчим против сходни прояви ”, добави Маринов.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР