е соло пърформанс, базиран на цирковото изкуство, клоунада и взаимодействие

...
е соло пърформанс, базиран на цирковото изкуство, клоунада и взаимодействие
Коментари Харесай

Уличното цирково соло представление на Симоне Романо идва и в София -

е соло пърформанс, основан на цирковото изкуство, клоунада и взаимоотношение с публиката посредством жонглиране, стойки на ръце и операция на предмети. Изборът е да не се употребяват думи в представлението, а да се заложи на образен и жестов език, допускащ на фена да се свърже с актьора и въображаемия му свят.

" Hop-Hop " е най-новото зрелище на Симоне Романо, основано с поддръжката на Espace Catastrophe и Théatre de la Roseraie - значими креативен центрове в Брюксел - и благодарение на Кай Леклерк.

" Hop-Hop " е съвършена комбинация от клоунада, нуово-цирк и комично кабаре, като оставя доста място за импровизация и взаимоотношение с публиката. Проучването и опитът в тази област, които има Симоне са извънредно скъпи и основават чевръст, непосреден мизансцен, който е извънредно ангажиращ и поддържа вниманието на публиката от самото начало. Благодарение на стегнатия темп, с който се редуват другите моменти от спектакъла Симоне Романо потвърждава, че умее да превзема и съблазнява всевъзможен тип аудитория, като преплита добити умения и техники (клоунада, операция с предмети, вертикализъм) с вродения си смешен гений.

Неговият житейски път е в действителност забавен: откакто учи в цирковото учебно заведение Carampa в Мадрид, където има курсове по акробатика, жонглиране, въздушни техники и клоунада, той основава първото си солово шоу Mattarello Show, с което взе участие в голям брой фестивали в Испания и Италия. След това продължава образованието си, като усъвършенства уменията си в танцовото учебно заведение Mimma Testa в Рим и The Circus Space в Лондон, където приключва компетентност " вертикализъм ".

През 2007 година работи с Цирк Монти, един от най-хубавите швейцарски циркове, управителен от Маша Димитри.

Заедно с Кай Леклерк изнасят 150 представления на " Летящото пиано " в Китай и Индонезия, след което попадат в спектакъл " Ханза " в Хамбург, където спектакълът продължава три месеца.

С толкоз доста опит зад тила на Симоне " Hop Hop " е неудържим изблик на наслада, извънредно автентично комедийно шоу, което подсигурява да ви разсмее.



Идея и реализация: Симоне Романо
Консултанти: Летиция Ветрано и Мишелин Вандепоел
Костюми: Джио Дардано
С поддръжката на: Espace Catastrophe, La Roseraie, Kai Leclerc.
Продължителност: 35 мин.
Можете да закупите своя билет онлайн от системата на EpayGo, на касите на EasyPay или на място преди събитието с предварителна резервация посредством известие до страницата или имейл на

*В публикацията са употребявани и материали от непознатия щемпел.

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР