Е-скутерът Kugoo Kirin M4 Pro съчетава издръжливост, висока скорост и

...
Коментари Харесай

Kugoo Kirin M4 Pro - класен е-скутер с отстъпка в GeekBuying 


Е-скутерът Kugoo Kirin M4 Pro съчетава устойчивост, висока скорост и улеснение

Ако търсите електрически скутер, който балансира скорост, подвижност и комфорт, тогава наложеният на пазара Kugoo Kirin M4 Pro може би е точният избор. Моделът е задоволително мощен, с цел да развие скорост от 45 км/ч и в същото време е комфортен за каране и ръководство сходно на електрически велосипед от висок клас.

Карането на електрически скутер с висока скорост е готино, изключително на седалка. Е, за разлика от други скутери, идва с разглобяема седалка, която разрешава на притежателя на това електрическо возило да се наслаждения в цялостна степен на карането.

Kugoo Kirin M4 Pro е класен електрически скутер за хора на всяка възраст

Снабден с регулируемо кормило, необятно ходило и функционалност за интелигентно ръководство, е-скутерът, предлаган сега със сериозна отстъпка в по случай 10-годиишнината на онлайн магазина (при потребление на ваучър NNNMZKKM4P), дава обещание съвсем футуристично преживяване при каране.

Kugoo Kirin M4 Pro се смята за един от най-хубавите офроуд електрически скутери. Това не е инцидентно – моделът е оборудван с ново потомство двойни (предни и задни) амортисьори, които всмукват неравностите даже при висока скорост.

Удобното ръководство е отличителна характерност на Kugoo Kirin M4 Pro

Изключителната устойчивост на е-скутера е подсигурена и от 10-инчови, устойчиви на изхабяване пневматични гуми – такива нормално срещаме при мотокари и други тежкотоварни транспортни средства. Те могат да подсигуряват гладко каране даже по скалисти и неравни терени. Способността на Kirin M4 Pro за нанагорнище на рид под надолнище от 20° подрежда този модел измежду най-хубавите офроуд е-скутери. 

Скутерът на Kugoo е оборудван със здрави и устойчиви 10-инчови гуми

Снабден с LCD модул, който демонстрира равнището на батерията, общите изминати километри, настоящата скорост и бутон, който ви разрешава да превключвате сред режимите и скоростта на пътешестване, дава на ездачите повече надзор върху тяхното преживяване при каране.

Можете да кажете на скутера с каква скорост желаете да пътувате (развива 45 км/ч) и да видите  какъв брой мощ на батерията ви е останала, с цел да прецените дали би трябвало да го заредите преди следващото пътешестване на по-дълго разстояние. А с едно зареждане на литиевата батерия 48V/528Wh/11Ah можете да изминете в действителност впечатляващите 65 км.

Kugoo Kirin M4 Pro е сгъваем за по-лесно преместване и предпазване

Kirin M4 Pro може да издържи ездач с тегло до 150 кг, което го прави подобаващ за всеки. Скутерът тежи 22,6 кг и може да се сгъва елементарно за по-удобно преместване и предпазване. Задвижва се от мощен 500W безчетков мотор на задните колела. Можете да го карате когато и да е, включително нощем, защото е оборудван с предни и задни светлини. 

С регулируема височина на кормилото, висококачествена система за окачване, поглъщаща ударите, и съществуването на седалка, този е-скутер е подобаващ и за по-възрасти хора, които желаят да се възползват от удобството на електрическите возила.

Kugoo Kirin M4 Pro е мечтаното електрическо возило и за града, и отвън него

Като се имат поради характерностите на Kirin M4 Pro, може да се каже, че този класен електрически скутер е на ниска цена – сега (вместо €594,43) с ваучър за отстъпка NNNMZKKM4P в световния онлайн магазин GeekBuying, който този месец чества 10 години с атрактивни предложения за голямо многообразие от артикули.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР