е разговарял с крал за диагнозата му рак и ще

...
е разговарял с крал за диагнозата му рак и ще
Коментари Харесай

След диагнозата на крал Чарлз Принц Хари се прибира във Великобритания

е разговарял с крал за диагнозата му рак и ще пътува от Калифорния до Обединеното кралство, с цел да го види през идващите дни, заяви Българска телеграфна агенция.

По-рано довечера от Бъкингамския замък оповестиха, че кралят е с диагноза рак. Преди малко повече от седмица монархът бе настанен в болница поради увеличена простата. Съпругата му кралица Камила заяви, че той се възвръща добре.

По това време Бъкингамският замък сподели, че крал Чарлз е направил публично притежание здравословния си проблем като метод да изпрати апел към мъжете да ревизират простатата си. Дворецът споделя, че ракът на краля не е от простатата.

 

Крал ще отсрочи обществените си задължения, в които се чака да бъде сменен от представители на кралското семейство. Той е на 75 години и наследи трона от майка си – кралица Елизабет II, която беше най-дълго управлявалият монарх в английската история. Крал бе коронясан на 6 май 2023 година

През 2020 година по-малкият наследник на крал Чарлз – Хари дружно със брачната половинка си Меган се отдръпнаха от висшите си отговорности като кралски особи. Двойката съобщи пред водещата Опра Уинфри, че " фанатичните " английски таблоидни медии, които Хари също упрекна в неприятно отношение към починалата си майка принцеса Даяна, са огромна част от аргументите за напускането им.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР