е преобладава слънчево време, съобщиха от НИМХ.Около и след обяд

...
е преобладава слънчево време, съобщиха от НИМХ.Около и след обяд
Коментари Харесай

Денят започва със слънце, завършва с гръмотевици

е доминира слънчево време, оповестиха от Национален институт по метеорология и хидрология.Около и след обяд още веднъж ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност и тук-там ще има краткотрайни превалявания от дъжд , съпроводени с гръмотевици.

По-голяма е вероятността за градушки в Югоизточна България. Ще духа слаб до сдържан западен вятър. Максималните температури ще са сред 22 и 27 градуса.

Опасност от наводнения във водосборите на Искър, Марица и Места

Над Черноморието ще е най-вече слънчево, само че към и след обяд ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност и ще има краткотрайни превалявания от дъжд , съпроводени с гръмотевици, на повече места и по-интензивни в южните региони.

До обяд ще духа слаб запад-югозападен вятър, който след пладне ще се ориентира от юг. Максималните температури на въздуха ще са сред 20-24 градуса. Температурата на морската вода ще бъде 14-16 градуса. Вълнението на морето ще е 2 бала.

Над планините ще се развива купеста, към и след обяд и купесто-дъждовна облачност. До края на деня на доста места ще превали и прегърми. Ще духа до сдържан запад-югозападен вятър.

Максималната температура на 1200 метра ще бъде към 15 градуса, на 2000 метра - към 7 градуса.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР