е предпочитан дизайнер от стотици дами, защото дрехите които тя

...
е предпочитан дизайнер от стотици дами, защото дрехите които тя
Коментари Харесай

Дизайнерката Sara Sweidan засне фотосесия на новата си колекция

е желан дизайнер от стотици дами, тъй като облеклата които тя основава, могат да бъдат ежедневни, офис и публични рокли. Качеството и направата са на най-високо равнище, а платовете с които дизайнерката работи са със документ за генезис от Италия.



Първата линия на сбирката е в нежно млечно лилаво, като още веднъж е “Капсула” и може да съчетаете всеки един продукт. Мистични знаци и цветя са ръчно рисувани върху продуктите, които способстват за приключеният дизайн, класата и елегантността.
Самата е изрисувала ръчно всичко, което прави моделите повече от неповторими.

За втората част от сбирката на Sara, главният цвят е млечен корал – още веднъж настоящ за сезона. Тази част от сбирката е ориентирана към бизнесдамите, тъй като главните продукти са ризи, панталони, поли, сака и доста други. Коприненият сатен е обичан на и участва в част от моделите.



„ Mini me “ е изненадата за всички, тъй като това е сбирка от идентични продукти за майки и дребни принцеси.



Фотосесията към новата си сбирка, реализира с топ фотографа Ивомир Пешев и с лицето на сбирката си Виктория Няголова, Елисавета Гарева също взе присъединяване във фотосесията като модел. Косите към фотосесията са поверени на Емилио Стефано, а гримът е на майстора на четките Цецо Андреев.

В момента, всички дами могат да се включат в GIVEAWAY-я в профила на красивата , а огромната премия е ваучер на стойност 400лв.

Припомняме Ви, че предходната година, бе отличена в събитието „ Знаменитост на годината “ 2020 в категория дизайнер, а тази година е номинирана за „ Дебютиращ млад дизайнер “ на премиите на CODE FASHION, които ще се проведат на 24 юни в хотел Маринела.

Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР