е предложена за председател на Шесто отделение на . Тя

...
е предложена за председател на Шесто отделение на . Тя
Коментари Харесай

Румяна Папазова е предложена за председател на Шесто отделение на Върховния административен съд

е препоръчана за ръководител на Шесто поделение на. Тя ще бъде назначена със заповед на ръководителя на Върховен административен съд. Съдия Папазова е приключила право в СУ „ Св. Климент Охридски “, има над 39 години юридически стаж. Тя е висш арбитър във Върховен административен съд от над 21 години, а преди този момент е била арбитър в Окръжен съд – Пловдив, Районен съд – Пловдив. Съдия Папазова поема поста от Любомир Гайдов, който през април беше определен за ръководител на Втора гилдия на Върховен административен съд.
Пленумът на съдиите от Върховен административен съд избра и нов член на Комисията по атестирането и състезанията. Това е арбитър Здравка Шуменска. Тя ще замести досегашния член на комисията от квотата на Върховен административен съд - Марина Михайлова.
Племунът на съдиите от Върховен административен съд дефинира посредством чоп имената на висшите съдии, които ще вземат участие в комисиите за двата състезанието за административни съдии - по 5 съдии за всеки един от състезанията. Четирима от тях са постоянни членове, а по един са аварийните членове.
 Върховен административен съд заседава по делото за видеонаблюдение на изборите Върховен административен съд заседава по делото за видеонаблюдение на изборите
Върховният административен съд (ВАС) ще гледа през днешния ден делото за видеонаблюдението на изборите, съобщи БГНЕС. „ Демократична Българи...
За постоянни членове в комисията в състезанието за повишение бяха избрани съдиите Славина Владова, Мариника Чернева, Сибила Симеонова и Стефка Кемалова, а за авариен член – Емилия Миткова.
За комисията в състезанието за в началото назначение на административни съдии жребият дефинира съдиите Таня Радкова, Владимир Първанов, Марио Димитров и Хайгухи Бодикян, а за авариен член - Петя Желева.
Имената на членовете на двете изпитни комисии ще бъдат изпратени на Съдийската гилдия на Висш съдебен съвет, която оттова ще бъдат избрани имената на хабилитираните преподаватели.
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР