е постигнал почти всичко във футболната си кариера, но може

...
е постигнал почти всичко във футболната си кариера, но може
Коментари Харесай

Томас Мюлер: Да станем шампиони с победа над Борусия - това е доста добър сценарий

е постигнал съвсем всичко във футболната си кариера, само че може да добави още един триумф в събота, в случай че вдигне 10-ата купа в та в мача с огромния си противник. “Наистина това е много добър сюжет. И в действителност може да се трансформира в нещо доста особено както за нас, по този начин и за нашите почитатели. Ще честваме дружно ”, показа Мюлер.

не срещна особени проблеми в последния си за момента мач – вчeрашната победа с 3:0 като посетител на застрашения от изпадане Арминия (Билеферд). С нея баварците резервираха преднината си от 9 точки пред преди дербито. Това е първата от четирите благоприятни условия до края на сезона, в които баварците могат да затвърдят превъзходството си. Но всеки различен излаз, даже и проваляне, просто най-вероятно ще забави нещата.
 Джамал Мусиала: Имаме мачбол против Борусия (Д), чакаме дербито с неспокойствие Джамал Мусиала: Имаме мачбол против Борусия (Д), чакаме дербито с неспокойствие
Но 10-ата купа евентуално ще бъде " някакси историческа ", твърди Мюлер. И би била относително скоро след шокиращото отпадане в Шампионската лига от испанския Виляреал на четвъртфиналите. “Не мисля, че в миналото някой тим е печелил 10 следващи трофеи в някое от Топ 5 шампионатите. Така че сме в действителност нетърпеливи, с цел да го създадем ”, продължи Мюлер.

Ювентус е печелил девет следващи шампионски звания в Серия “А ” в интервала 2012-2020 година. Но двуцифрен актив е вероятен за момента само в по-скромните шампионати на континента.
 Президентът на Байерн за Мюлер, Нойер и Лева: Мисля, че доста скоро ще можем да обявим нещо Президентът на Байерн за Мюлер, Нойер и Лева: Мисля, че доста скоро ще можем да обявим нещо
" Срещу Арминия успеха ни беше заслужена, само че най-важното е, че ни дава шанса да подпечатаме купата с домакинство против Дортмунд ", съобщи от своя страна треньорът Юлиан Нагелсман. “Това в действителност е рядко съвпадане и ние ще се опитаме да го използваме оптимално ”, добави младият експерт.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР