е поставен пред реалната възможност да остане без генерален спонсор

...
е поставен пред реалната възможност да остане без генерален спонсор
Коментари Харесай

Манчестър Юнайтед може да остане без генерален спонсор

е подложен пред действителната опция да остане без общоприет спонсор на фланелката в срещата на идващия сезон, оповестява през днешния ден британската преса.

В момента “червените дяволи” носят на гърдите си логото на “Шевролет” от седем години, бранд, който е част от консорциума “Дженеръл Мотърс”, само че договорът с американците, колкото и да е извънредно, ще завърши през декември тази година или по средата на сезон 2021/22. Това слага отборът от “” в деликатна обстановка, а решенията, до които може да се стигне, са няколко, осведоми още пресата на Албиона.

Първият, считан за най-вероятен вид, е двете страни да се съумеят да се договорят за продължение на връзките за още шест месеца или до лятото на 2022-а година. Това ще даде в допълнение време на “червените дяволи” за намиране на нов дълготраен сътрудник, а от “Дженеръл Мотърс” вероятно биха могли да сменят марката, който популяризират.

Втората опция е манчестърци да останат без общоприет спонсор и от януари до края на сезона мястото на гърдите на футболистите да остане празно, а от лятото на идната година да влезе в действие съглашение с нов общоприет спонсор.

Третата споменавана опция е от управлението на отбора да намерят компромисен вид и на фланелките да се появи логото на благотворителна организация, сходен ход преди години направи, на чийто фланелки се появи логото на “Уницеф”. Манчестър Юнайтед също има доста солидни връзки с детския фонд на Обединените народи, който поддържа редица начинания и е извънредно различим в международен мащаб.
Премиър лийг 18 кръг, сряда 20 януари  Фулъм 22:15  Манчестър Юнайтед
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР