е последната страна, която се принуди да премине през баражи

...
е последната страна, която се принуди да премине през баражи
Коментари Харесай

10 суперзвезди, които може да пропуснат Световното в Катар

е последната страна, която се принуди да премине през баражи за класиране на идното през идната година. " Скуадра адзура " не съумя да победи Северна Ирландия като посетител и отстъпи мястото си на отбора на Швейцария, който се класира непосредствено за Мондиал 2022.
Европейският първенец е изправен пред угрозата да не играе на Световното състезание, а с това и целият им звезден състав. Освен звездите на Италия обаче още куп други класни имена може да пропуснат Мондиала в Катар, в случай че техните национални тимове не си завоюват място за най-големия футболен конгрес.
10 футболни звезди, които може да пропуснат Мондиал 2022
Сърбия изпрати Роналдо и неговите съотборници от Португалия в плейофите на Световното състезание след победа с 2:1 в неделя. Отборът на звездата на Манчестър Юнайтед се нуждаеше единствено от тъждество, с цел да се класира за Катар, само че не съумя след късния гол на Александър Митрович.
36-годишният Роналдо може да пропусне последното си Световно състезание като състезател, в случай че Португалия не успее да излезе от плейофите. Неговите сътрудници от Висшата лига Бруно Фернандеш, Бернардо Силва, Рубен Диаш, Диого Жота, Рубен Невес, Нелсън Семедо и Жоао Кансело са изложени на същия риск.


Нападателят е считан за един от най-ярките млади гении във футбола, само че може да не получи шанса да покаже капацитета си на международната сцена. Норвегия, която не се е класирала за огромно интернационално съревнование от Евро 2000, сега е трета в Група G след Холандия и Турция.
Отборът се изправя против холандците във вторник, знаейки, че успеха най-малко ще им подсигурява място в плейофа. Равенството също би било задоволително, в случай че Турция загуби своя мач. Норвегия обаче ще би трябвало да играе без Холанд, който поради травма не е играл след загубата от Аякс с 4:0 през октомври.

Асът на Атлетико Мадрид е един от най-големите злодеи в историята на международните шампионати - от играта му с ръка против Гана през 2010 година до ухапването на Джорджо Киелини през 2014 година И въпреки всичко има късмет Катар да не изпита лудориите на Суарес с Уругвай, който сега е шести в южноамериканската част на квалификациите.
Лидерът Бразилия към този момент се класира, а идващите три тима, като единият най-вероятно е Аржентина, също ще си обезпечат класиране на Световното състезание. Петият тим ще влезе в плейофи. Уругвай разполага с още пет мача, с цел да промени сегашната си форма. В противоположен случай Суарес и Единсон Кавани може да пропуснат Световното в Катар.


Големият любимец за Златната топка Роберт Левандовски е заплашен от това да пропусне Световното състезание следващата година, защото неговият Полша приключи втори зад Англия. Полският отбор ще би трябвало да премине през баражите за класиране на Мондиала.
До момента Левандовски е взел участие на единствено едно международно състезание - през 2018-а, когато нападателят не съумя да се разпише нито един път, а Полша приключи на последното място в групата.

Футболистът на Челси и Италия Жоржиньо имаше феноменална година, в която стана европейски първенец както на клубно, по този начин и на национално равнище. Сега обаче италианецът, дружно със своите съотборници, ще би трябвало да преминат през баражите за класиране на Мондиал 2022.
Жоржиньо обаче може да се сърди единствено на себе си, откакто в дуела с Швейцария изпусна късна дузпа, която можеше да класира Италия непосредствено за Катар. Освен него застрашени от това да пропуснат шампионата в Катар са още имена като Донарума, Бонучи, Киелини, Барела, Киеза, Инсинье, Имобиле.
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР