Е, поп-фолк кариерата на Десита определено върви доста добре. Само

...
Е, поп-фолк кариерата на Десита определено върви доста добре. Само
Коментари Харесай

Това ли е гаджето на Десита? Певицата най-после показа мъжа до себе си

Е, поп-фолк кариерата на Десита несъмнено върви сносно. Само за няколко месеца певицата се похвали с много нови скъпи придобивки, измежду които голям бял джип и десетки диамантени бижута. Младата звезда изкарва задоволително пари, с цел да си подари всичко това, само че сигурно знаем, че в живота ѝ има и обичан мъж, с който нещата в действителност са много съществени.

Виж още: Милионери, само че с обучение: Световни звезди, които не сте подозирали, че имат висше обучение

На фона на всички изненади от почитатели Десита постоянно споделя и тези от обичания си, които са в действителност чести. Късметлийка! Колкото и да го крие, рано или късно постоянно се схваща всичко за звездите и тя го знае доста добре - макар нежната си възраст.

Виж още: Джаферович: " Събудих се една заран и не можех да си затворя лявото око! "

Преди броени часове сексапилната брюнетка показа в персоналния си Instagram профил фотография с млад мъж, който не ни е по никакъв начин прочут. От обявата виждаме, че в началото фотографията е била споделена от него, защото Десита е маркирана, само че в нейния профил не виждаме неговия профил, което приказва единствено за едно - певицата още веднъж одобри кой е той.

Виж още: Най-смешните БГ изцепки на 2022! Пиленцата от Монако, Петето и още

 Instagram

Ако съдим по предходните връзки на Десита, то тя явно харесва млади момченца и въобще не залита по по-възрастни и известни - без значение от финансовото им положение. Възможно е това да е неин доста добър другар, защото от фотографията се вижда, че са дружно някъде в компания, само че прегръдката несъмнено споделя друго.

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР