е помогнала на Карлос Алкарас да спечели мача помежду им

...
е помогнала на Карлос Алкарас да спечели мача помежду им
Коментари Харесай

Карлос Алкарас: Тренировката с Григор ми помогна за тактиката


е помогнала на Карлос Алкарас да завоюва мача посред им от трети кръг в Мадрид. Това описа настоящият първенец на Mutua Madrid Open, откакто отстрани първата ни ракета с 6-2, 7-5.

„ Тренирахме и това ми оказа помощ от тактическа позиция да настроя играта си и да знам какво би трябвало да направя. Разбира се, аз бях фокусиран повече върху себе си и се пробвах да блъскам топката чисто и с доста мощ “ – сподели международният №2.

„ Още от началото това беше задачата ми – да съм нападателен от самото начало “.

Точно подобен бе Алкарас през съвсем всички 90 минути от дуела, като за доста къс интервал в средата на втория сет позволи Григор Димитров да вземе превес.
 alcaraz dimitrov

Сега за първенеца следва мач с Александър Зверев, против който завоюва купата предходната година. На испанска земя Карлос към този момент е в серия от 17 поредни победи.

„ Много желая да играя този мач. Ние към този момент се изправихме няколко пъти, той води в общия баланс. Искам да покажа най-високото си равнище пред моята родна аудитория “ – сподели Алкарас за идната среща със Зверев.

„ Ще би трябвало да съм доста фокусиран, тъй като Саша е извънредно добър състезател. Той е нападателен и с добър сервис, тъй че ще би трябвало да покажа всичките си умения “.
Източник: tenniskafe.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР