е получил разрешение да се ожени за дългогодишната си партньорка

...
е получил разрешение да се ожени за дългогодишната си партньорка
Коментари Харесай

Джулиан Асандж се жени в затвора

е получил позволение да се ожени за дългогодишната си партньорка Стела Морис в пандиза Белмарш, заяви Би Би Си. Основателят на WikiLeaks и госпожа Морис имат двама сина, които съгласно нея са заченати, до момента в който той е живял в посолството на Еквадор в Лондон, предава БГНЕС.

От затворническата работа обявиха, че молбата на Асандж е била " прегледана по нормалния метод от началника на пандиза ". Затворниците имат право да аплайват за подписване на брак в пандиза според Закона за браковете от 1983 година и когато молбите са задоволени, те би трябвало да покрият цялостните разноски по сключването на брака.
 Амнести интернешънъл: Освободете Джулиан Асандж " Амнести интернешънъл ": Освободете Джулиан Асандж
Правозащитната организация " Амнести интернешънъл " прикани управляващите в Съединени американски щати да отдръпват обвиняванията против създателя на " Уикилийкс " Джулиа...

В изявление за Mail on Sunday предходната година Стела Морис, родена в Южна Африка и юрист разкри, че има връзка с господин Асандж от 2015 година и сама е отглеждала двамата им дребни сина. Тя съобщи, че Асандж е следил раждането на двете момчета посредством видеовръзка и те са посетили татко си в посолството на Еквадор в столицата на Обединеното кралство.

Австралиецът е в пандиза Белмарш от 2019 година, когато беше изведен от посолството на Еквадор в Лондон от полицията и задържан за нарушение на изискванията за освобождение под гаранция.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР