е подписал договор с британското издателство Penguin Random House за

...
е подписал договор с британското издателство Penguin Random House за
Коментари Харесай

Принц Хари подписа договор с Penguin Random House за мемоарите си

е подписал контракт с английското издателство Penguin Random House за четири, разкри вестник Daily Mail.

Втората книга обаче ще излезе едвам след гибелта на баба му, кралица Елизабет II. Само една книга беше упомената в формалното изказване на херцога на Съсекс по-рано тази седмиц. Ето за какво новината, че се възнамеряват повече книги, единствено накара обществеността да се тормози повече от наличието на записките. Мненията бяха разграничени, само че множеството английски жители допуснаха, че най-вероятно 95-годишната кралица няма да понесе всички „ разкрития “, които принц Хари е решил да показа с обществеността, няма да утвърди публикуването на книгите или просто ще бъде „ доста смутен. "
 Принц Чарлз в нервозен срив поради Хари и Меган Принц Чарлз в нервозен срив поради Хари и Меган
Принц Чарлз е в нервозен срив, а повода са принц Хари и Меган Маркъл. Според „ Нешънал Инкуайрър “, 72-годишният престолонас...

Съобщава се, че 36-годишният принц е дал своите записки на търг. Първоначалната оферта беше 25 милиона $, а крайната, съгласно вестника, може да доближи 40 милиона $.

Освен това, съгласно вестника, брачната половинка му Меган Маркъл също е подписала контракт с Penguin Random House за издаване на лична книга. Предполага се, че това ще бъде управление за здравословен метод на живот.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР