е писател, драматург и сценарист. Автор е на 23 книги

...
е писател, драматург и сценарист. Автор е на 23 книги
Коментари Харесай

Иво Сиромахов: С особено вълнение ви съобщавам, че днес приех да стана председател на Столичния общински съвет

е публицист, драматург и сценарист. Автор е на 23 книги и 11 театрални пиеси. Последният му разказ „ Бай Тошо “ е безмилостна ирония за днешното разпадащо се общество. Иво Сиромахов е притежател на „ Наградата за дебют в региона на изкуствата “ през 1995 година Водещ е на „ Шоуто на Слави ” по тв 7/8. Завършил и НГДЕК, а след това  НАТФИЗ.

Уважаеми дами и господа, с изключително неспокойствие ви оповестявам, че през днешния ден одобрих да стана ръководител на Столичния общински съвет.

Имам поддръжка от всички политически сили в лицето на господин, да се свети името му. А и с общинските съветници ще се разберем – занапред им давам обещание, че крадене ще има за всички.

Ето в резюме моята управническа стратегия:

1. В София има прекалено много улици с несъответствуващи имена. Веднага ще ги сменя с по-нормални, съответни на днешната обстановка. Например улица „ 187-а “ в квартал „ Обеля “ към този момент ще се споделя улица „ 392-а “, а улица „ 216-а “ в „ Гевгелийски “ ще се споделя улица „ 541 “а. Мисля, че тези улици заслужават такива почтени имена.

2. След всеки дъжд се увещавам, че столицата ни има капацитет за воден превоз (виж фотографията по-долу).

Защо да не я превърнем в една нова Венеция, с гондолите му, с делфините му, с китовете му и с каквото там ни е кеф?



За задачата ще построя канал, който потегля от кръговото в „ Надежда “ (до блока на Силвето), оттова минава около Билата, минава по Северната дъга, хваща разклона за Чепинско шосе, оттова – по Резбарска през Враждебна, взема ляв завой на разклона с Христофор Колумб, спуска се под надлеза на Александър Малинов и излиза на Кръстова вада. По тоя канал непрекъснато ще се движат свръхзвукови моторници, ръководени от известни лица от шоубизнеса – Диона, Андре Токев, Белослава и други

3. След бутането на МОЧА в общественото пространство зейна голяма ниша.

Хората към този момент нямат защо да се карат. Затова ще построя нов монумент на руската войска пред мола.

Там се събират повече хора и ще е по-весело. В средата на мандата си ще съборя паметника, с цел да има защо да се дърляте по фейсбуците и да не забелязвате какъв брой крадем.

 

Заглавието е на редактора

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР