е патология. То е такъв миш-маш от дивотии, лъжи, заблуди

...
е патология. То е такъв миш-маш от дивотии, лъжи, заблуди
Коментари Харесай

Симов: Интервюто на Борисов пред ФАЦ е патология

е патология. То е подобен миш-маш от дивотии, неистини, заблуди и конспирации, че всеки създател в групата " Измамата Ковид-19 " би получил инсулт от злоба ", във Facebook.
Аз персонално разбрах следното - Борисов към този момент не поглеждал дами, тъй като го преследвали съветски шпиони, децата им и Румен Радев:))) Шекспирова покруса!
Но, един детайл в това изявление ме озадачава като пъзел. Според психоаналитичните откровения на Борисов " красива жена доста елементарно може да преодолее отбраната ми ".
Нещо повече - той безусловно си признава по какъв начин давал инструкции да пускат красивите дами даже, когато той не бил там, а имал да " дава изявление " (разбира се, че ще е изявление, той друго надали работи) и по този начин една от тях като Мата Хари му прави постановката с кюлчетата, еврото, револвера и крема против гъбички. А ПИК незабавно по-късно пускат публикация:
 Борисов проговори за фотосите от спалнята си пред немско издание Борисов проговори за фотосите от спалнята си пред немско издание
Цяла страница в влиятелното немско издание “Frankfurter allgemeine zeitung ” отдадена на Бойко Борисов, фотосите от спал...
" Това ли е Мата Хари, която подпали България с компроматите от спалнята на Борисов? ". И в текста е посочено съответно име - Христина Бобокова, дамата на Пламен Бобоков. Нямам визия правилно ли е това или не, а и надълбоко не ме интересува. Просто ми е чудно по какъв начин някой може да счита, че такава публикация оневинява премиера.
Това, че е има връзка със брачната половинка на наедрял предприемач си е напряко мотив за прокурорска инспекция. Красивите дами му предолявали елементарно отбраната, нали по този начин? Е, по какъв начин да сме сигурни, че не са го преодолели да оказва помощ на бизнеса на брачна половинка, а?
Както и да е - уповавам се по-късно изявление скоро да не срещам германци. Няма да мога да ги виждам в очите, тъй като те към този момент ще знаят нашата най-срамна и мрачна загадка. А точно какъв министър председател си имаме:))))) "
Интервюто на Борисов.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР