е партия построена върху култа към личността на Борисов, заяви

...
е партия построена върху култа към личността на Борисов, заяви
Коментари Харесай

Политологът Димитър Аврамов: ГЕРБ е партия, построена върху култа към личността на Борисов

е партия издигната върху култа към личността на Борисов, съобщи в изявление за бТВ политологът Димитър Аврамов.

Според него, на следващия ден - при гласуването на оферти от състав на държавно управление, е вероятен " възвишен неуспех " с или без " ". 

" Само и се харесват в малцинство, постанова им се по втория метод да си обезпечават поддръжката: в режим на непрекъснати обвинявания към тези, които не ги поддържат. С или без “Величие ”, в случай че има държавно управление, ще се случи по величествено противен метод ", предвижда той.

" Политическата рецесия е поради положението на грозни нападки, липса на доверие и политически платформи ", сподели Аврамов. 

По думите му е нужна извънредно тежка ръка и в двете ръководещи партии, подкрепящи държавното управление. " Говоря за казармена политическа дисциплинираност ", посочи той. 

" Това ще е едно трудно гласоподаване с привкус на задоволително подмолни неща ", на мнение е социологът от " Алфа Рисърч " Боряна Димитрова. Според нея, е допустима догадка част от депутатите на " " да поддържат проектокабинета. 

“Величие ” е инженерен план. Сега ще е “Величие ”, другият път нещо друго - “Невеличие ”. Напълно е допустимо да се появят голям брой радикални, антисистемни политически субекти. Хората стартират да гледат към по-силна ръка. Виждаме какъв брой партии се нароиха ", предвижда социологът. 

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР