Е, оказа се, че след покойният вече Пейо, аз съм

...
Е, оказа се, че след покойният вече Пейо, аз съм
Коментари Харесай

Габриела и Красимира държаха детето си голо и босо, държаха се отвратително с него, обяви известен бургазлия

Е, оказа се, че след починалият към този момент Пейо, аз съм вторият най-пострадал и унизен човек в България от тройцата, разгласи Владимир Павлов

Бургаският общински консултант от Политическа партия СБОР Владимир Павлов разкри смущаващи детайлности за Габриела Славова-Пеева и Красимира Трифонова, които потресоха България с убийството на Пейо Пеев.

Оказа се, че те живеят против неговия дом в ж.к. " Лазур " от три години и половина. През целия интервал създавали големи проблеми на всички живущи в постройката. За една седмица се изпокарали със съседите, а на някои от тях оповестили открита война. 

" Запазих безмълвие няколко дни след скандалният случай с двете садистки. Е, оказа се, че след починалият към този момент Пейо, аз съм вторият най-пострадал и унизен човек в България от тройцата Красимира Трифонова (майката), Габриела Савова (дъщерята) и баба Тона Трифонова. По неведоми пътища те се настаниха в жилището против нас. И по този начин се оказахме комшии с тях врата против врата. Както се поставя за новодошли, без да ги познавам изобщо, предложих да им оказа помощ с качването на багажа и мебелите. Така се срещнах и с починалият Пейо, с който двамцата пренесохме и качихме всичко без дори и те да оказват помощ. Веднага ми направи неприятно усещане тъщата Красимира, която се изживя на главатар и стартира да ми разпорежда кое и какво да нося, все едно съм й задължен и някакъв прислужник. Трите по този начин и не пипнаха и една чантичка. Уморен след през целия ден носене, дори не ми споделиха и едно благодаря, само че странното бе, че до края на деня, към този момент бяха сложили връх да се скарат с съвсем всички жители на блока ", описа Владимир Павлов пред Флагман.бг.

Семейната кола на трите дами била бус Мерцедес, струващ към 120 хил.лева, описа той. По думите му те въобще не се грижили за момченцето от Пейо, с което живеели. Той счита, че детето е било измъчвано. Ходило голо и босо през ноември, а нито един от съседите му не останал с усещане, че Габриела е грижовна майка. 

Самата тя настоя за по-лека мярка сякаш да се грижи за децата си, които обаче бяха изведени от вкъщи й от обществените. В последните два дни Габриела дава изявленията през вратата си в столичния кв. " Изгрев " и упорства да си върне двете момченца.

 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР