E, очакваното се случи. С увеличаването на случаите на COVID

...
E, очакваното се случи. С увеличаването на случаите на COVID
Коментари Харесай

Галин за затварянето на дискотеките: Единственият начин е да се ваксинираме!

E, предстоящото се случи. С увеличението на случаите на Коронавирус у нас бе оповестено, че нощните заведения ще затворят порти още веднъж. Това сякаш не изненада никого от сектора, даже и Галин, който в предходните затваряния беше безусловно срещу и даже беше едно от лицата на митингите против тези затваряния.

Виж още: Най-хубаво е с... мама! Диона се събра с майка си, двете дами са копие една на друга

В поредност от въпроси и отговори поп-фолк изпълнителят разяснява новите ограничения, заявявайки, че има доста заболели хора сега. " Мнението ми е, че би трябвало да се имунизираме, тъй като няма различен вид ", съобщи той. 

Виж още: Това същото момиче ли е? Вижте Жанета Осипова преди корекциите

Самият Галин към този момент е сложил своята първа доза от имунизацията на Pfizer и чака датата за втората. Направил го е чак в този момент, защото той самият боледува от Коронавирус и се е наложило да изчака преди да се имунизира. 

Въпреки че Галин приема рестриктивните мерки, акцентира, че те са несправедливи, защото още веднъж единствено нощните клубове и питейните заведения ще заплащат цената. 

Виж още: " Най-красивата в Пловдив ": Дъщерята на Ванко 1 предизвика палави мнения в Инстаграм 

Самият Галин " закри " сезона в Слънчев бряг, откъдето призна, че никак не му се желае да се разделя с публиката, само че пък би трябвало да признаем, че лято 2021 беше едно от най-успешните за родните реализатори откъм участия. 

Изображение: https://www.instagram.com/galin_music/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР