Е, НЯМА да ръкопляскам. Жалко за Kiril Petkov. Цветанка Ризова

...
Е, НЯМА да ръкопляскам. Жалко за Kiril Petkov. Цветанка Ризова
Коментари Харесай

Нямаме време, Кириле. Дано го осъзнаваш. Докато си играете на политици мафията действа

Е, НЯМА да аплодирам.
Жалко за Kiril Petkov. Цветанка Ризова си пречупи езика и го попита непосредствено за сигнала на БОЕЦ за фотосите на Гешев и връзката му с банкрута на КТБ. И Кирил, който няколко пъти се помоли още веднъж на Гешев да си подаде оставката вместо да реагира и развие тематиката той я покри! НИТО ДУМА НЕ ОБЕЛИ! Лично е сезиран, осведомен е с доказателствата и мълчи.

Жалко, Кириле. Докато се молиш на Гешев, до момента в който си гостувате и играете следващите тъжни театрални пиарски постановки народа ще се удави още веднъж в блатото на разочарованието и апатията. Знаеш, че няма да го позволим.

БОЕЦ поставихме тематика и информация, която не просто ще докара до отстраняването на Гешев, а до освртляеане разграждане на целия корупционен, мафиотски модел и на участниците. И ти мълчиш. Не смееш даже да споменеш сигнала против Гешев и името на БОЕЦ.

Това не е бизнес, Кириле. А война и се води по разпоредбите на войната. Срещу нас имаме зложелател кадърен на всичко даже и на убийства. Ти не го знаеш и може да се подсмихваш, само че ние го знаем тъй като сме го изпитвали на гърба си доста пъти. Ако те е боязън, или не знаеш по какъв начин, обърни се към жителите, БОЕЦ знаем и можем да водим и спечелим тази борба. Уж искаш да се бориш против корупцията, а съзнателно игнорираш най остарялата и дейна антикорупционна организация в страната, игнорираш и сигналите ни против най значимия прислужник и страж на мафията. И му се молиш да подава оставка. Така не става. Този би трябвало да бъде отхвърлен и белезници на ръцете.

И за край. Нямаме време, Кириле. Дано го осъзнаваш. Докато си играете на политици мафията работи.
БОЕЦ продължаваме борбата, а когато си подготвен и в случай че искаш да се включиш, чакаме те на барикадите и фронта. Поне не ни пречете.
Ще се преборим с всичко.
#БОЕЦ
Източник: svobodnoslovo.eu

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР