Е, някои мъже май трябва да минат 50-така, че да

...
Е, някои мъже май трябва да минат 50-така, че да
Коментари Харесай

За сефте: Ето го влюбеният Асен Блатечки и жената, която го "опитоми"! (вижте само как се гледат - МНОГО СНИМКИ)

Е, някои мъже май би трябвало да минат 50-така, че да им пристигна мозъкът в главите и да схванат какво благополучие е да обичаш. След две скандални връзки и две деца от разнообразни дами - първо от Катерина Горанова, а след това и от Диляна Попова, Асен Блатечки откри себе си в нея. Жената, която (както самият той призна наскоро) го научи безумно да я обича.

А ето я и нея. Папараци най-сетне спипаха влюбената двойка и освен това, ами схванаха и коя е мистериозната дама. Оказа се, че тя е умна жена, само че не е обвързвана с творчество, а работи в посолство. В посолството на Словения.

Блатечки беше щракнат, до момента в който отиде да вземе обичаната си от работа и да я заведе на обяд - кой да допусна, че мачото може да бъде подобен любезен романтик. Блатечки паркира тузарския си бял джип пред службата на жена си, тя го чакаше там, а след това се хванаха за ръце и отидоха до съседент ресторант.

Обядът им продължи повече от час като от самото начало двамата не спираха да си приказват, да се смеят и да се гледат по този начин, като че ли са луди от обич възпитаници. Погледът на червенокосата дама излъчва удивление, обич и пристрастеност - толкоз, че седналите в близост клиенти наяве им се радваха.

" Да, не е хубавица и топ манекенка като Диляна, само че не е и нужно. Любовта не се води по ограничения и популярност, душичката би трябвало да ти трепне ", разясняват в нета.

Източник: България през днешния ден

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР