е неизчерпаем източник на странни видеа и лайф хакове за

...
е неизчерпаем източник на странни видеа и лайф хакове за
Коментари Харесай

Кулинарен трик с жълтък и чесън подлуди социалните мрежи

е изобилен източник на странни видеа и лайф хакове за всички случаи. Момче на име Калъм Грей неотдавна е споделил видео с забавна кулинарна ловкост.
Вероятно най-малко един път в живота си е трябвало да отделяте жълтъка от белтъка. Често процесът не минава тъкмо по метода, по който ви се е желало, изключително в случай че не сте толкоз мощни в готвенето.
 Видео с котка, която се плаши от новата си играчка, взриви TikTok Видео с котка, която се плаши от новата си играчка, взриви TikTok
Собствениците на очарователна котка на име Пума са решили да й подарят нещо извънредно – пълзяща змия. Съдейки по много бурната р...
Във видеото, събрало над 10 милиона гледания, Калъм Грей разделя жълтъка благодарение на скилидка чесън. Той просто разтърква обеления чесън с пръсти, а по-късно, деликатно прищипвайки горната част на жълтъка, го трансферира в друга чаша.
С този елементарен, само че явно много ефикасен метод за обособяване на жълтъка от протеина, Калъм Грей просто е зашеметил хората. Не всички са разбрали тайната на триумфа на този трик, само че мнозина са побързали да го употребяват. Пробвайте и вие!


Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР