Е, не! Няма толкова тъпа жена! Това възкликнаха потресени и

...
Е, не! Няма толкова тъпа жена! Това възкликнаха потресени и
Коментари Харесай

НЯМА ТОЛКОВА ТЪПА ЖЕНА: Полина на Джизъса отново спи с него! Въргалят се зад гърба на Ивана, която не подозира! (ШОК СНИМКИ)

Е, не! Няма толкоз тъпа жена! Това възкликнаха потресени и даже отвратени консуматори, когато гръмна колосалната бомба, че някогашната брачна половинка на Благой Георгиев - Полина Спасова, към този момент е негова държанка. Да, знаем, че и сапунените сериали не предат пред това, само че е реалност.

Полина се е върнала назад в леглото на Благо, откакто той изревнувал от новия й другар и почнал още веднъж да я смъква и да й написа благи думички. Нищо, че от месеци към този момент има връзка с Ивана Главчева, която се води сериозна. Той да го хване Ванко 1, не ни се мисли, само че...

Оказа се, че единствената, която не знае нищо за обновената пристрастеност на Джизъса и Полина, е самата Ивана, само че сега тя евентуално е в положение на ступор, освен това с цялостно право. А и някогашната брачна половинка е много нагла като пробва да навре в очите на всички протичащото се.

Полинка се снима с букет рози, облечена в суичъра на Благой. И не - той не е неин, а негов, по размера проличава, че е мъжки. Малко по-късно тя качи фотоси от Бали и написа, че й липсва обичаното място, на което също беше с Джизъса.

Хората са безапелационни, че Полина или е ужасно тъпа, или е ненормална, с цел да се хване още веднъж с Благой, откакто сама му изиска бракоразвод поради неприятното му отношение към нея. " Няма такава патка, бате! Пълен отврат! ", разясняват в нета.

Източник: Crimesbg.com

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР