е най-новият екшън-комедиен сериал, който ще завладее Vbox7 от 18 ...

е най-новият екшън-комедиен сериал, който ще завладее Vbox7 от 18

Новата екшън комедия „Власт“ завладява Vbox7

е най-новият екшън-комедиен сериал, който ще завладее Vbox7 от 18 март. Във формата почитателите ще могат проследят до какво може да докара желанието за нормален живот на Васил, наследник на престъпния необут Анатолий Кузненцов. Жаждата за власт води героите към необикновено динамични, нетипични, сантиментални , комедийно трагични положения . Възможно ли е в действителност синът да излезе от сянката на татко си, не пропускайте да проследите в новата поредност във .
 Власт NOVA
Васил, в чиято функция влиза Георги Петков, Super Model Universe 2018 година , се записва в нормално държавно учебно заведение . Той решава да скрие реалната си идентичност с вярата да създаде реални другарства и да стартира нормален живот. За страдание , татко му Анатолий (в ролята проф. Георги Новаков, учител по актьорско майсторство в Театрален Колеж „ Любен Гройс “) е изцяло квалифициран и внедрява в учебното заведение доверените си хора Пинко (Александър Христозов), Любеца (Петър Петров „ Пепе “) и някогашната барета Черепа (Валери Вълчев). В амплоато на шеф и учители по математика и физическо, тримата имат нелеката дилема да наблюдават и пазят Васил.
 Власт NOVA
Създателите на формата Васил Енев и Румяна Великова ни водят в свят, доста непосредствен до реалния и ни въвличат в положения , в които съвсем всеки е попадал в ежедневието си. За да успеят да пресъздадат забавната и пленяваща история на Васил, до тях застават някогашната водеща в телевизия ММ Ася Йочева (в ролята на Радина Кръстева, сътрудник от „ Български Тайни Служби – БТС “), гласът на „ Big Brother “ Илия Георгиев (гангстерът „ Мухата “ търсещ безспорната власт), Мис България Свят 2017 Вероника Стефанова (в ролята на Стефи, персоналната асистентка на огромния необут Анатолий Кузненцов) и стендъп комедиантът и реализатор в нашумяващата група „ Спални места “ Кубрат Аргилашки (като Милен).-->
 Власт NOVA
Трудно ли е да бъдеш известен и допустимо ли е да детронираш незаконен необут ? До какво води жаждата за власт и може ли тя да има комедийно-драматичен темперамент ?
 Власт NOVA
Не пропускайте премиерния епизод на „ Власт “ на 18 март, извънредно във .

Източник: dariknews.bg