“ е най-голямото заглавие през 2022 г. от “ насам.

...
“ е най-голямото заглавие през 2022 г. от “ насам.
Коментари Харесай

Box Office: „Черната пантера: Уаканда завинаги“ обра зрителския интерес у нас и по света

„ “ е най-голямото заглавие през 2022 година от „ “ насам. Това сочат данните от Box Office Mojo и Националния кино център.

Поредната комиксова акомодация провокира предстоящ интерес по света с оглед триумфа на първия филм и последвалата кончина в действителния живот на основния воин - Чадуик Боузман.

Зад граница заглавието събра $330 млн., а у нас феновете заплатиха 365 580 лева Това се равнява на 23 881 фенове по родните салони, които бяха измежду първите, насладили се на един от най-дългите по дълготрайност филми от Marvel вселената.

„ “ означи прочут отлив на фенове, само че все пак намира място на 4 позиция в българския боксофис. Заглавието към този момент има 873 419 лева доходи от миналите 4 седмици, откогато потегли по кината.

На крачка от 1 млн. лева „ “, който надмина нашите упования. Романтичката комедия с Джордж Клуни и Джулия Робъртс към този момент 9 следващи седмици е измежду най-предпочитаните заглавия в България.

Съвсем скоро ни следва да забележим дълго чаканото продължение на „ Аватар “. С него се обрисува да затворим годината на бокбъстърите, в случай че не се появи някой неочакван шлагер, както стана с „ “, който наподобява непреклонен на върха през 2022 година с над $1,5 милиарда доходи от целия свят.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР