е настанен в болница веднага след пристигането си на остров

...
е настанен в болница веднага след пристигането си на остров
Коментари Харесай

Преди Г-20: В болница ли е Сергей Лавров?


е настанен в болница незабавно след идването си на остров Бали, настояват международни медии. Външният министър на Русия дойде в Индонезия за форума на Г-20. Министерството на Руската федерация обаче отхвърли това изказване.

Властите в Бали осведомиха, че Лавров е бил в болница за обзор и е добре.

В срещата на Г-20 няма да взе участие съветският президент . Организацията стартира още през декември предходната година, като фокусът трябваше да бъде върху възобновяване на света от пандемията.

Руската инвазия в Украйна от 24 февруари разпали апели за протест на форума или да бъде оттеглена поканата към съветския президент. Индонезия отстоя своята позиция и отхвърли да отдръпна поканата към Путин, само че предложения и .

Индонезия, която е един от най-големите вносители на храни, упорства да бъде подложен акцент върху износа на зърно от Украйна в подтекста на битката против глада в по-бедните страни.

Въпреки това в последния миг Русия удостовери, че президентът няма да вземе присъединяване. Президентът на Китай към този момент дойде в Бали, където ще се организира форумът.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР