е насочена към предприемачески настроените личности, които възнамеряват да стартират

...
е насочена към предприемачески настроените личности, които възнамеряват да стартират
Коментари Харесай

EIT Digital 2022: Присъединете се към нас, за да дадем тласък на предприемачеството и образованието за една силна цифрова Европа

е ориентирана към предприемачески настроените персони, които имат намерение да започват или да подкрепят развиването на високотехнологично дружество и артикул (Фабрика за иновации), или желаят да дават просветителни стратегии за предприемачество в областта на цифровите технологии (Академия за предприемачество).

Работната стратегия на EIT Digital за 2022 година се управлява от Стратегическата иновационна стратегия на EIT 2020-2022, която припознава пет фокус области от нашата тактика: Цифрови технологии, Цифрова индустрия, Цифрови градове, Цифрово богатство и Цифрови финанси. Считаме, че тези области са основни за построяването на мощна цифрова Европа.

Предложенията се одобряват от 6 април до 12 май 2021 година Подборът ще бъде изработен до края на юни 2021 година Очаква се дейностите да започват на 1 януари 2022 година

Фабриката за нововъведения на дава поддръжка на общоевропейски екипи на просветителни, проучвателен и бизнес организации. С нашата поддръжка определените действия ще станат основополагащи за Европейската екосистема и ще получат инвестиция като съфинансиране за пускане или стимулиране на високотехнологично дружество и артикул.

Академията за предприемачество на EIT Digital дава поддръжка за провеждането на стратегии и курсове, съдържащи съставни елементи, насочване към развиването на бизнеса. Очакваме с неспокойствие да получим оферти от нашето Магистърско учебно заведение, Професионално учебно заведение и Лятно учебно заведение.

По думите на изпълнителния шеф на EIT Digital Вилем Йонкер: „ Екосистемата на EIT Digital е позиционирана извънредно добре в Европейското цифрово десетилетие. Присъединете се към нас, с цел да създадем европейските цифрови решения с влияние в международен мащаб. Станете част от даването на просветителни стратегии за предприемачество, които развиват европейския дигитален гений и умения. С други думи, дано дружно изградим една мощна цифрова Европа. “

В момента EIT Digital има над 300 сътрудници от средите на бизнеса и индустрията, изследователските и университетските среди, измежду вложителите и представителите на обществения бранш. До в този момент сме подкрепили над 370 стартъп и скейлъп компании, които са привлекли над 1 милиард евро и имаме записани 3 000 студенти по предприемачество.

Включете се в най-голямата европейска екосистема за цифрови нововъведения и обучение. Дайте своя принос към EIT Digital 2022. За повече информация:.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР