Е, на тези няколко зодии им се носи лоша слава.

...
Е, на тези няколко зодии им се носи лоша слава.
Коментари Харесай

Тези три зодии само те използват, а после си тръгват

Е, на тези няколко зодии им се носи неприятна популярност. Разбира се, че има изключения, само че значимо е да знаете с кого си имате работа. Използват те в любовта, употребяват те като другари и в общи линии са привикнали единствено да взимат, само че не и да дават. Ето кои са те:
ТЕЛЕЦ

Телците може да са както доста сладки, по този начин и да пръскат отрова. Те имат особено отношение към доста малко хора в живота си. Обичат и почитат същински единствено най-близките си, само че в никакъв случай не дават всичко от себе си на инцидентни хора, които не са се потвърдили във времето. Като другари Телците са едни от най-големите използвачи. Обаждат се единствено, когато на тях им се излиза, само че потърсиш ли ги ти, все за заети и нямат време за теб. Говорят за гърба ти, даже да си на крачка разстояние, а когато ги погледнеш, ти се усмихват сладко, сладко. В любовта би трябвало да сте доста деликатни с тази зодия, тъй като може да е доста подла. Те обичат да бъдат обичани и това им носи най-голямото наслаждение от една връзка. Обичат единствено на доктрина, само че в действителност се любуват на вниманието, което им се дава. Умеят да си измислят обещания, само че в никакъв случай не ги съблюдават. В мига, в който им доскучае… въобще не се и надявайте да останат.

Четете в рубриката ни ХООРОСКОПИ всевъзможни предсказания и пророчества

ДЕВА

10 женски неистини, които мъжете са склонни да простят „ Мъжете са от Марс, дамите от Венера “ - тази известна фраза почтено ни припомня, че представителите на двама пола сме изнача... Прочети повече Девите са извънредно комплицирани същества. Все мислят за живота, все се чудят накъде да поемат и в цялото това комплициране, въвличат и хората към себе си. Когато Девите имат предпочитание да се сближат с някого, това в никакъв случай не е инцидентно. Обикновено търсят полза, обвързвана с пари и бизнес. Случайни контакти нямат, всичко е добре фиктивен проект за бъдещето, който би им донесъл финансова изгода. Като другари са правилни към шепа хора, само че когато нещо не им изнася, затварят страницата и ти обръщат тил. В любовта Девите са най-сложни. Объркани са, не знаят какво усещат и се хвърлят с главата напред в незнайното. Никога не са подготвени за сериозна връзка и съществени крачки, само че постоянно ги вършат. Когато усетят, че са създали голяма неточност и не са подготвени за това, те внезапно се трансформират и като че ли стават други хора. Ще изчезнат от живота ти, още преди да си се усетил.

РИБИ

Рибите са в действителност " хлъзгави " същества. Представят се за положителни и отворени към всичко и всички. Често можеш да видиш представителите на този знак заобиколени от доста хора. Обичат огромните компании, само че в действителност другарствата им там са извънредно повърхностни. Държат само на себе си и това е. В любовта Рибите не са по никакъв начин лесни. Те се усмихват, дават сигнали, че всичко е наред, само че в действителност мислите им са напълно на друго място. Когато са във връзка гледат да вземат всичко, от което те имат потребност. Създадат ли семейство, ще бъдат извънредно незаинтересовани какво се случва и няма да поемат никакви отговорности. Ще се възползват от колегата си до дъно. Оплитат половинката си в доста здрави мрежи и хората до тях остават, макар че не са щастливи. Когато на Рибите им омръзне да играят, ще те оставят без капка жалост.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР