Е, може и да звучи малко пресилено, но определено има

...
Е, може и да звучи малко пресилено, но определено има
Коментари Харесай

5 причини всички да мразят тази ЗОДИЯ

Е, може и да звучи малко пресилено, само че несъмнено има една зодия в Зодиака, която си има доста врагове. Това е зодия Скорпион и в този момент ще ви разкрием кои са 5-те аргументи, заради Скорпионите не са любимци на съвсем всички зодии:
1. Изневярата – няма зодия, която да желае сътрудник до себе си, който не може да им обещае почтеност. За страдание Скорпионите си мислят, че могат да са моногамни, подписват брак и след години схващат, че са се самозалъгвали и това е невероятно за тях. Връзките, които имат са буйни, не обичат застоя и по тази причина избират нови сътрудници на всеки няколко години. Защо не могат да спрат да изневеряват, е все едно да питате за какво дишат. В природата им е!
 Най-големият ВРАГ на всяка от 12-те ЗОДИИ Най-големият ВРАГ на всяка от 12-те ЗОДИИ
Всяка зодия си има зложелател. И този зложелател се връща в живота им под формата на разнообразни хора, които съвсем постоянно са една и съща зодия. Ето ко...
2. Финансовата неустойчивост – Скорпионите обичат да пазарят, да се глезят, да харчат пари и въобще да не изпитват скрупули за това. Те обичат да се глезят и постоянно се оправдават с това, че другите хора си имат други пороци, а те нито пият, нито пушат толкоз, само че държат да си купуват нови неща, да харчат и да нямат визия какво е да икономисват. Дори когато имат сериозен заем, те още веднъж са склонни да не икономисват, а когато им потрябват пари – просто да го мислят в придвижване.
3. Влечението към непознатото – общоизвестен факт е, че Скорпионите обичат да си присвояват това, което не е тяхно. Чуждото е толкоз сладко и им носи ужасно наслаждение. Това важи с цялостна мощ, както да откраднат някой другар, по този начин и да си присвоят нечия непозната обич. Това е едно от нещата, поради които имат ужасно доста врагове – взимали са доста непознати половинки, забавлявали са се и по-късно не са желали сериозна връзка. Типично!
4. Прекаленото клюкарене – не че постоянно го вършат с неприятно, само че в кръвта им е да разискват всичко и всички. Обичат да съпоставят живота на другите със своя личен и да изваждат единствено непознатите недостатъци, само че не и техните. Обсъждат всички – фамилията си, най-близките си другари, сътрудниците и въобще нямат спирка. Често попадат в неловки обстановки, в които някой е разказал за техните злословия и се случва да изгубят добър другар, поради това че той се е почувствал обиден.
5. Липсата на непоклатимост – непоклатимост при Скорпионите няма, това би трябвало да го запомните доста добре. Както към този момент ви стана ясно, те не икономисват, тъй че финансовата непоклатимост не е нещо, което може да очаквате от тях. В персоналните взаимодействие също са доста неуверени и в никакъв случай не можеш да знаеш по кое време ще решат да избягат. Като другари имат известна непоклатимост, само че постоянно споделят секрети, поверени им единствено на тях, без въобще да се преценяват какво може да се случи по-късно.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР