Е, месец септември настъпи. Но знаете ли, че тази есен

...
Е, месец септември настъпи. Но знаете ли, че тази есен
Коментари Харесай

Само с няколко клика се регистрираме за Международните хранителни изложения в София

Е, месец септември настъпи. Но знаете ли, че тази есен ще бъде доста вълнуваща за хранително-вкусовия бранш? Защото от 5 до 8 октомври София ще е „ гореща “ точка за сектора, с провеждането на Международните хранителни изложби в Интер Експо Център. Форматът събира участници от 3 континента, стотици компании и марки и международни специалисти, съчетавайки благоприятни условия за нови бизнес контакти с вълнуващи съпътстващи събития.

Мултикултурното събитие включва пет изложби: Месомания, Светът на млякото, Булпек, Интерфуд&Дринк и Салон на виното. Те предизвикат интереса на многохилядна аудитория от България и чужбина, която бързо и елементарно може да се регистирира за посещаване през усъвършенстваната онлайн платформа www.food-exhibitions.bg.

Четирите стъпки на регистрация и преимуществата, които дава

Две минути. Толкова време лишава да си приготвим кафе. А знаете ли, че още по-бързо ще се регистрирате онлайн за посещаване на Международните хранителни изложби? С спомагателната спогодба, че можете да я извършите от всяко кътче на света. Нужно е само да:

1. Отворите уеб страницата www.food-exhibitions.bg
2. Натиснете бутона „ Регистрация за посещаване “
3. Отворите файла и попълвате съществена информация за себе си
4. Отговорите на три маркетинг въпроса

И ето – регистрацията Ви за Международните хранителни изложби е подготвена. На нас ни лиши тъкмо 2 минути. А на Вас? Освен, че процесът лишава минимални старания и съвсем негативно време, преимущество е, че дава опция за еднократен свободен вход с достъп до всички площи и съпътстващи събития - за записалите се до 2 октомври. Допълнителен „ плюс “ за посетителите е, че не би трябвало да се редят на дълги опашки пред касите на Интер Експо Център. Е, несъмнено, последователите на „ книжното тяло “ ще могат да си закупят и билет на място.

Организаторите на форума, който през последното десетилетие стана водещо събитие за сектора у нас, Балканите и Източна Европа, допълват, че всеки ще може да се записва онлайн до 4 октомври, в това число.

А Вие, регистрирахте ли се?
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР