Е кстремна водна битка и сложна кръстословица отределиха съдбата на

...
Е кстремна водна битка и сложна кръстословица отределиха съдбата на
Коментари Харесай

Приключенците с победа в първата номинационна битка

Е кстремна водна борба и комплицирана кръстословица отределиха ориста на племената в първата номинационна борба за седмицата в „ Игри на волята: България “. Приключенците съумяха да надвият противниците си и завоюваха играта. На второ място се подредиха Шампионите, а Бойците ще се срещнат с водещата на формата Ралица Паскалева на племенния съвет след загубата.

В оспорваната борба самообладанието и бързият разум на Милена донесоха успеха на Приключенците. Въпреки че изоставаха, усмихнатата аниматорка се оправи преди Елена от Шампионите и Соня от Бойците с решаването на кръстословицата и първа изписа „ Съединението прави силата “ на платформа 2 метра над земята.

Напрежението и раздорите в племето на Бойците преди борбата оказаха своето въздействие. Двата новообразувани лагера в тима застанаха един против различен и доведоха до загуба. След прибирането на племето в Резиденцията, свадите сред мощните характери не стопираха, търсейки виновници за загубата и създалата се обстановка в племето.

Как ще протече племенният съвет? Ще бъде ли сподавен разногласието сред Стоян и Мани или ще се изостри? Ще затвърдят ли

Бойците двата си лагера или ще има изненади? Какво ще се случи на втората номинационна борба? Кое племе ще се избави и кое ще се наложи да излъчи двама номинирани? – ще стане ясно на следващия ден вечер в 21:00 часа единствено по NOVA.

Следете всичко за „ Игри на волята: България “ на и на формата.
Получавай най-горещите вести от Vesti.bgАБОНИРАЙ СЕ--> Източник:.comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; }
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
0 коментара Прибира се един доста пийнал и си ляга. На сутринта се разсънва и вижда, че краката му са върху възглавницата. Замисля се и си споделя:… Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
ВходРегистрацияПотребителско име*Парола*Запомни меПотребителско име*Полето Потребителско име не би трябвало да е празно.E-mail*Полето E-mail не би трябвало да е празно.Парола*Полето Парола не би трябвало да е празно.Парола (отново)*Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно.ИмеПолето Име не би трябвало да е празно.Дата на ражданеПолето Дата на раждане не би трябвало да е празно.Декларирам, че съм се срещнал с за прилагане на услугите на Нетинфо.ПоследниБорис Джонсън направи измененията след няколко месеца на критикиТова е четвъртият трус за последните 24 часа в районаТова заяви ръководителят на делегацията Петър ВитановТова е един двуличен парламент, който стана явен пред всички, отсече Тошко Йорданов от " ИТН " Бившият шеф на " Пирогов " беше уволнен дисциплинарно преди дниВъв видео диалог с Драго Симеонов, разбираме че вълненията и в неговото семейство са сходни с тези във всеки дом на първокласникКандидатстването за средствата на стойност 300 лева продължава до 15 октомври " Бях заблудена от подправено възприятие за сигурност. Това не беше историята, която се съгласих да опиша " В съда във Варна има иск против ректора по финанси и материална база на икономическия университетТо стъпи в служба на 12 майРегистрираните безработни в края на август са 160 707, което е с 85 067 или с 34.6% по-малко спрямо година по-рано " За " бяха 130 депутати, без " срещу " и " въздържал се ". ГЕРБ-СДС и Движение за права и свободи не участваха в гласуванетоОткрити са и културно-исторически ценности57-годишната жена е била блъсната първо от товарен автомобилПрез летния месец август, в който цените на плодовете и зеленчуците нормално са най-ниски, южните плодове нарастват с 9,1 на 100, доматите с 4,8 на 100, цената на краставиците скача с 29,2 на 100, а на зелето - с 10,2 на 100 Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР